Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glatzesträhler Lozärn CHROBRY_1946
442_2 Tactiek 1 Kondi
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 61.3
average Schieten formidable
weak Passen solid
good Verdedigen solid


2e minuut.
Fras probeert naar een medespeler te passen. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch geeft de bal voor. Rouvenaz kan de bal niet met de borst controleren. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft de bal voor. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:1

24e minuut.
Nogarol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. bin Ashaari rent richting de bal. Klungelig pakt Regoje de bal. Regoje probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
bin Ashaari passt de bal zonder na te denken. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal zonder na te denken. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Clown bereikt de bal nog maar net als eerste. Clown geeft een hoge lob. Spinatsch kopt de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:2

36e minuut.
Ramm is nu in balbezit. Regoje verovert de bal door een tackle van achteren. Regoje probeert naar een medespeler te passen. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Inworp. Fras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch verovert de bal door een tackle van achteren. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 81%, CHROBRY_1946 19%.
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:2

48e minuut.
Fras heeft problemen om de bal te vangen. Fras geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spinatsch de bal. Spinatsch schiet op doel. Więckiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:3

50e minuut.
Clown geeft een hoge lob. Wachaczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras geeft de bal voor. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Nogarol is nu in balbezit. Nogarol geeft de bal voor. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Więckiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:4

62e minuut.
Rouvenaz kopt de bal weg. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński begaat een overtreding. Tymiński krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Klungelig pakt Wachaczewski de bal. Fras bereikt de bal nog maar net als eerste. Fras passt de bal in één keer door. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Spinatsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Clown raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitale komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Berner heeft problemen om de bal te vangen. Spinatsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński rent richting de bal. Fras onderschept slim de pass. Fras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Więckiewicz trapt de bal weg. Regoje speelt de bal door. Vitale is nu in balbezit. Vitale geeft een hoge lob. Spinatsch springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fras rent richting de bal. Fras passt de bal in één keer door. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. Matys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:5

75e minuut.
Vitale met een sublieme pass. Fras speelt de bal door. Rouvenaz rent richting de bal. Rouvenaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Berner rent richting de bal. Regoje verovert de bal door een tackle van achteren. Regoje geeft een lange en hoge pass. Fras is nu in balbezit. Fras schiet op doel. Więckiewicz bokst de bal weg. Rouvenaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

79e minuut.
bin Ashaari is nu in balbezit. bin Ashaari passt de bal met de wreef. Fras rent richting de bal. Fras geeft de bal voor. Rouvenaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Spinatsch rent richting de bal. Fras rent richting de bal. Fras passt de bal in één keer door. Spinatsch rent richting de bal. Spinatsch haalt uit met een fantastische trap. Więckiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:6

90e minuut.
Tymiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tymiński geeft een hoge lob. Inworp. Regoje zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vitale geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Spinatsch is nu in balbezit. Spinatsch draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glatzesträhler Lozärn 75%, CHROBRY_1946 25%.
Glatzesträhler Lozärn - CHROBRY_1946 0:7