Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
O‘zbekiston Misr
4-4-2 #2 Tactiek Keops
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
56.4 gemiddelde waardering 62.2
excellent Schieten formidable
adequate Passen very good
very good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastawy passt de bal zonder na te denken. Abou Ziad rent richting de bal. Abou Ziad draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Durmoqov onderschept slim de pass. Durmoqov geeft een hoge lob. El-Merghany kopt de bal weg. Zahid geeft de bal voor. Abou Ziad krijgt zijn hoofd ertegen. Oltibov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Misr 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Durmoqov de bal. Durmoqov geeft een lange en hoge pass. El-Atrash rent richting de bal. El-Atrash schiet op doel. Oltibov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Misr 0:2

13e minuut.
Zahid is nu in balbezit. Zahid speelt de bal door. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou Ziad rent richting de bal. Abou Ziad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Nasser kopt de bal weg. Bastawy speelt de bal door. Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar geeft de bal voor. El-Atrash rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Najjar bereikt de bal nog maar net als eerste. Najjar geeft de bal voor. Muxammadov heeft problemen om de bal te vangen. Abou Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou Ziad haalt uit met een fantastische trap. Oltibov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Najjar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dulg`anov. Najjar raakt geblesseerd tijdens het duel. Zahid zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zahid onderschept slim de pass. Zahid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Najjar de bal. Najjar geeft een hoge lob. Abou Ziad krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
El-Merghany passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zahid de bal onder controle te krijgen. Najjar rent richting de bal. Najjar geeft een hoge lob. El-Atrash krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Muxammadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muxammadov geeft een hoge lob. Gemratov heeft problemen om de bal te vangen. Gemratov schiet op doel. Nassef probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Misr 1:2

43e minuut.
Muxammadov rent richting de bal. Muxammadov geeft de bal voor. Bezmolov heeft problemen om de bal te vangen. Bezmolov haalt uit met een fantastische trap. Gemratov probeert de bal aan de voet te houden. Nassef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston 57%, Misr 43%.
O‘zbekiston - Misr 1:2

46e minuut.
Medhat komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Klungelig pakt Gemratov de bal. Medhat speelt de bal door. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Misr 1:3

67e minuut.
Kelasiyev is nu in balbezit. Abazupulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Khairy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Khairy krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Oltibov met een sublieme pass. Medhat controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muxammadov. Medhat moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Medhat kan niet meer verder spelen. Abdel Gawad komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Najjar verovert de bal door een tackle van achteren. Najjar probeert naar een medespeler te passen. El-Atrash is nu in balbezit. El-Atrash draait met de bal, schiet en ... Oltibov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
O‘zbekiston - Misr 1:4

77e minuut.
Najjar met een sublieme pass. Durmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt El-Atrash zijn tegenspeler op de grond. El-Atrash krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: O‘zbekiston 52%, Misr 48%.
O‘zbekiston - Misr 1:4