Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-16 10:59
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: Lietuva Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
Lietuva Misr
Spoko Tactiek Kom Ombo
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
78.3 gemiddelde waardering 62.6
brilliant Schieten solid
incredible Passen very good
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Venevyčius schiet op doel. Abdel Megeed probeert de bal aan de voet te houden. Plienaitis geeft een lange en hoge pass. Venevyčius rent richting de bal. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez bokst de bal weg.

4e minuut.
Medhat kopt de bal weg. Plienaitis probeert naar een medespeler te passen. Venevyčius is nu in balbezit. Venevyčius schiet op doel. Abd El-Hafez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Misr 1:0

9e minuut.
Plienaitis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Samulėnas de bal. Samulėnas haalt uit met een fantastische trap. El-Merghany probeert de bal aan de voet te houden. Abd El-Hafez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Idzelis speelt de bal door. Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabir rent richting de bal. Samulėnas onderschept slim de pass. Samulėnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Misr 2:0

28e minuut.
Rayyan geeft de bal voor. Najjar rent richting de bal. Kaušynis begaat een overtreding. Kaušynis krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Idzelis geeft een hoge lob. Rayyan verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Samulėnas de bal. Samulėnas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rayyan de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kaušynis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaušynis probeert naar een medespeler te passen. Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Venevyčius schiet op doel. Abd El-Hafez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Misr 3:0

41e minuut.
Kaušynis met een sublieme pass. Idzelis probeert naar een medespeler te passen. Samulėnas rent richting de bal. Samulėnas haalt uit met een fantastische trap. Nasser probeert de bal aan de voet te houden. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Idzelis passt de bal met de wreef. Plienaitis heeft problemen om de bal te vangen. Plienaitis geeft een lange en hoge pass. Venevyčius springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Abdel Megeed de bal onder controle te krijgen. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Idzelis is nu in balbezit. Idzelis passt de bal in één keer door. Kaušynis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaušynis geeft de bal voor. Venevyčius springt en kopt de bal. Abd El-Hafez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 32%, Misr 68%.
Lietuva - Misr 3:0

46e minuut.
Rayyan geeft een hoge lob. Kaušynis met een sublieme pass. Idzelis rent richting de bal. Idzelis geeft een hoge lob. Samulėnas springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Misr 4:0

49e minuut.
Najjar is nu in balbezit. Najjar met een sublieme pass. Plienaitis met een sublieme pass. Samulėnas heeft problemen om de bal te vangen. Samulėnas haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Kaušynis is nu in balbezit. Plienaitis rent richting de bal. Plienaitis geeft de bal voor. Samulėnas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lietuva - Misr 5:0

58e minuut.
Elkhateib kopt de bal weg. Andrikonis is nu in balbezit. Andrikonis geeft een hoge lob. Samulėnas rent richting de bal. Samulėnas schiet op doel. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt Samulėnas de bal. Samulėnas passt de bal met de wreef. Plienaitis is nu in balbezit. Plienaitis geeft een lange en hoge pass. Venevyčius maakt een snoekduik en kopt de bal. Abd El-Hafez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gapševičius komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Leitans met een sublieme pass. Idzelis rent richting de bal. Idzelis geeft een hoge lob. Venevyčius springt en kopt de bal. Abd El-Hafez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Venevyčius de bal. Venevyčius probeert naar een medespeler te passen. Gapševičius speelt de bal door. Samulėnas rent richting de bal. Samulėnas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vindigas komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Idzelis probeert naar een medespeler te passen. Venevyčius heeft problemen om de bal te vangen. Jabir is nu in balbezit. Venevyčius verovert de bal door een tackle van achteren. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lietuva 32%, Misr 68%.
Lietuva - Misr 5:0