Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-20 10:59
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: Misr
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 60000
Misr Slovensko
angry LION Tactiek 52w2 VIP DR
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
62.7 gemiddelde waardering 74.2
very good Schieten brilliant
solid Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kratka met een sublieme pass. Tomuško rent richting de bal. Jabir begaat een overtreding. Jabir krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Medhat is nu in balbezit. Prášek onderschept slim de pass. El-Merghany bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo verovert de bal door een tackle van achteren. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez bokst de bal weg.

9e minuut.
Hopta is nu in balbezit. Hopta passt de bal zonder na te denken. Daar is Tomuško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomuško geeft de bal voor. Ivančo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nezbeda passt de bal met de wreef. Tomuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomuško geeft de bal voor. Ivančo krijgt zijn hoofd ertegen. Abd El-Hafez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Slovensko 0:1

15e minuut.
Tomuško passt de bal in één keer door. Nezbeda is nu in balbezit. Jabir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jabir krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

20e minuut.
Klungelig pakt Tomuško de bal. Tomuško probeert naar een medespeler te passen. Prášek is nu in balbezit. Prášek haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Slovensko 0:2

24e minuut.
Nezbeda rent richting de bal. Elkhateib begaat een overtreding. Nezbeda raakt geblesseerd tijdens het duel. Cajhan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomuško speelt de bal door. Prášek rent richting de bal. Prášek draait met de bal, schiet en ... Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Khairy geeft een lange en hoge pass. Ramikovič kopt de bal weg. Nezbeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Nezbeda geeft een lange en hoge pass. Ivančo springt en kopt de bal. Abd El-Hafez bokst de bal weg. Prášek is nu in balbezit. Prášek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Slovensko 0:3

28e minuut.
Kratka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratka geeft een lange en hoge pass. Prášek kopt de bal weg. Ivančo rent richting de bal. Ivančo haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomuško geeft de bal voor. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal. Abd El-Hafez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nasser is nu in balbezit. Prášek verovert de bal door een tackle van achteren. Prášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
El-Merghany kopt de bal weg. Cajhan rent richting de bal. Cajhan geeft een lange en hoge pass. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Slovensko 0:4

43e minuut.
Abd El-Hafez trapt de bal weg. Kratka kopt de bal weg. Cajhan is nu in balbezit. Cajhan geeft de bal voor. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Cajhan kopt de bal weg. Nezbeda speelt de bal door. Tomuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomuško geeft de bal voor. Ivančo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Slovensko 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 84%, Slovensko 16%.
Misr - Slovensko 0:5

46e minuut.
Ivančo rent richting de bal. Ivančo met een sublieme pass. Tomuško rent richting de bal. Tomuško geeft een hoge lob. Prášek springt en kopt de bal. Abd El-Hafez bokst de bal weg. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Merghany onderschept slim de pass. El-Merghany geeft een hoge lob. Pavliček bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavliček geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Khairy onderschept slim de pass. Tomuško bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomuško met een sublieme pass. Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Tomuško met een sublieme pass. Cajhan is nu in balbezit. Cajhan geeft de bal voor. Prášek rent richting de bal. Prášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nezbeda met de inworp. Tomuško geeft de bal voor. Prášek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Slovensko 0:6

76e minuut.
Elkhateib probeert naar een medespeler te passen. El-Atrash bereikt de bal nog maar net als eerste. Kratka rent richting de bal. El-Atrash onderschept slim de pass. El-Atrash schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Prášek bereikt de bal nog maar net als eerste. Prášek geeft een hoge lob. Abdel Megeed heeft problemen om de bal te vangen. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
El-Atrash rent richting de bal. Kratka verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhateib bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaga rent richting de bal. Talaga geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Čimo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 71%, Slovensko 29%.
Misr - Slovensko 0:6