Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-30 11:00
  • Competitiewedstrijd: Group H
  • Stadion: Misr
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Misr Polska
Kom Ombo Tactiek K 4-4-2
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 85.8
very good Schieten magical
very good Passen magical
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Medhat geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajdas met de inworp. Mankiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Mankiewicz geeft een hoge lob. Paal! Abd El-Hafez bokst de bal weg. Gołembiowski krijgt zijn hoofd ertegen. Abd El-Hafez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:1

4e minuut.
Kmicic geeft de bal voor. Gołembiowski is nu in balbezit. Gołembiowski passt de bal zonder na te denken. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński haalt uit met een fantastische trap. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Rayyan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stawowy met de inworp. Lubicz geeft een hoge lob. Jeziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Kmicic verovert de bal door een tackle van achteren. Stawowy speelt de bal door. Lubicz is nu in balbezit. Lubicz geeft de bal voor. Gołembiowski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:2

12e minuut.
Stawowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawowy passt de bal zonder na te denken. Mankiewicz met een sublieme pass. Lubicz is nu in balbezit. Lubicz geeft een lange en hoge pass. Abd El-Hafez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lubicz neemt de hoekschop. Jeziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Abd El-Hafez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Kajdas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mankiewicz speelt de bal door. Lubicz speelt de bal door. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nasser onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:3

20e minuut.
Jeziński krijgt zijn hoofd ertegen. El-Merghany onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kajdas zal de hoekschop nemen. Gołembiowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Abd El-Hafez bokst de bal weg.

28e minuut.
Stawowy kopt de bal weg. Bastawy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Mankiewicz passt de bal zonder na te denken. Gołembiowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:4

33e minuut.
Najjar is nu in balbezit. Lubicz verovert de bal door een tackle van achteren. Lubicz geeft een lange en hoge pass. Jeziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:5

35e minuut.
Najjar speelt de bal door. Elkhateib rent richting de bal. Gruszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. El-Atrash verovert de bal door een tackle van achteren. El-Atrash haalt uit met een fantastische trap. Błażkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Stawowy kan de bal niet met de borst controleren. Kmicic probeert naar een medespeler te passen. Lubicz rent richting de bal. Lubicz geeft de bal voor. Jeziński springt en kopt de bal. Abd El-Hafez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is El-Merghany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:6

41e minuut.
Mankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mankiewicz met een sublieme pass. Lubicz is nu in balbezit. Lubicz geeft een lange en hoge pass. Jeziński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kajdas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastawy rent richting de bal. Mankiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mankiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mankiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 76%, Polska 24%.
Misr - Polska 0:6

48e minuut.
Stawowy kopt de bal weg. Kajdas speelt de bal door. Daar is Lubicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubicz geeft een hoge lob. Gołembiowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Abd El-Hafez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Mańk speelt de bal door. Stawowy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lubicz rent richting de bal. Lubicz geeft een lange en hoge pass. Jeziński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Inworp. Stawowy met een snelle inworp. Lubicz geeft een lange en hoge pass. Jeziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:7

54e minuut.
Kmicic met een sublieme pass. Lubicz is nu in balbezit. Lubicz met een sublieme pass. Gołembiowski heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiowski draait met de bal, schiet en ... Abd El-Hafez bokst de bal weg.

56e minuut.
Kajdas probeert naar een medespeler te passen. Lubicz heeft problemen om de bal te vangen. Lubicz geeft een hoge lob. Jeziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Abd El-Hafez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Lubicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabir geeft een lange en hoge pass. Lubicz geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski springt en kopt de bal. Abd El-Hafez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Inworp. Wieliczko komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rayyan heeft problemen om de bal te vangen. Wieliczko onderschept slim de pass. Wieliczko geeft een lange en hoge pass. Jeziński springt en kopt de bal. Abd El-Hafez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:8

73e minuut.
Skrętkowicz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kajdas met een sublieme pass. Lubicz is nu in balbezit. Lubicz passt de bal in één keer door. Jeziński rent richting de bal. Jeziński schiet op doel. Abd El-Hafez bokst de bal weg.

80e minuut.
Bastawy kopt de bal weg. Skrętkowicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lubicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lubicz geeft de bal voor. Wieliczko springt en kopt de bal. Abd El-Hafez bokst de bal weg.

85e minuut.
Skrętkowicz met een sublieme pass. Lubicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubicz geeft een hoge lob. Jeziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Abd El-Hafez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Misr - Polska 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Misr 79%, Polska 21%.
Misr - Polska 0:9