Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-10 19:00
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: El Salvador Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 60000
El Salvador USA
new 3 Tactiek cio-pcu
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
67.9 gemiddelde waardering 76.5
excellent Schieten incredible
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen brilliant


3e minuut.
Inworp. de Mello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mariona is nu in balbezit. Mariona geeft een hoge lob. Montaner krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wingert rent richting de bal. Wingert probeert naar een medespeler te passen. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 0:1

9e minuut.
Lofton speelt de bal door. Wingert rent richting de bal. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga geeft de bal voor. Montaner maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Salvador - USA 1:1

23e minuut.
Wingert is nu in balbezit. Wingert passt de bal zonder na te denken. Lofton met een sublieme pass. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Wingert rent richting de bal. Wingert passt de bal zonder na te denken. Lofton is nu in balbezit. Lofton geeft de bal voor. Pendleton springt en kopt de bal. Hernandez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Nixon kopt de bal weg. Pendleton rent richting de bal. Rodriguez maakt een afschuwelijke overtreding. Rodriguez krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Nixon is nu in balbezit. Nixon probeert naar een medespeler te passen. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bobo passt de bal zonder na te denken. Nixon probeert de bal aan de voet te houden. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
de Mello passt de bal in één keer door. Shump verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner is nu in balbezit. Klungelig pakt Montaner de bal. Montaner draait met de bal, schiet en ... Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Colunga passt de bal in één keer door. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 49%, USA 51%.
El Salvador - USA 2:1

53e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Colunga speelt de bal door. Shump is nu in balbezit. Montaner verovert de bal door een tackle van achteren. Montaner haalt uit met een fantastische trap. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Galicia is nu in balbezit. Galicia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 3:1

54e minuut.
Kamler passt de bal zonder na te denken. Lofton bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Colunga naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Magaña geeft een lange en hoge pass. Inworp. Covey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 3:2

61e minuut.
de Mello rent richting de bal. de Mello geeft een hoge lob. Galicia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galicia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Santos Ortiz rent richting de bal. Lofton onderschept slim de pass. Barrios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lofton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pendleton neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Salvador - USA 3:3

79e minuut.
Montaner kopt de bal weg. Galicia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meck. Galicia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mariona neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Shump onderschept slim de pass. Lofton probeert naar een medespeler te passen. Wingert met een sublieme pass. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Salvador - USA 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Salvador 54%, USA 46%.
El Salvador - USA 3:4