Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-03 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
USA al-Jazā’ir
cio-pcu Tactiek ALG 2
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
73 gemiddelde waardering 64.1
outstanding Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Daar is Pendleton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekehout bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton begaat een overtreding. Mekehout wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mekehout kan niet meer verder spelen. Yacine komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Covey is nu in balbezit. Covey speelt de bal door. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Hilmi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Parsons rent richting de bal. Parsons passt de bal in één keer door. Pendleton rent richting de bal. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Hilmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - al-Jazā’ir 1:0

21e minuut.
Covey met een sublieme pass. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - al-Jazā’ir 2:0

32e minuut.
Covey passt de bal in één keer door. Parsons is nu in balbezit. Parsons geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Nixon passt de bal met de wreef. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - al-Jazā’ir 3:0

37e minuut.
Mansouri met een sublieme pass. Fahas rent richting de bal. Fahas passt de bal zonder na te denken. Guendouz is nu in balbezit. Guendouz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Shump geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drid met de inworp. Fahas rent richting de bal. Fahas geeft een hoge lob. Obrzut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guendouz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - al-Jazā’ir 3:1

41e minuut.
Cleveland passt de bal met de wreef. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 48%, al-Jazā’ir 52%.
USA - al-Jazā’ir 3:1

46e minuut.
Ziane komt het veld opgelopen. Athmani komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Meck speelt de bal door. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland heeft problemen om de bal te vangen. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Hilmi bokst de bal weg.

81e minuut.
Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton is nu in balbezit. Mansouri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pendleton raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pendleton neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - al-Jazā’ir 4:1

84e minuut.
Nixon passt de bal in één keer door. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Hilmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - al-Jazā’ir 5:1

86e minuut.
Daar is Shump, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drid bereikt de bal nog maar net als eerste. Drid geeft een lange en hoge pass. Athmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Athmani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yacine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Covey geeft een lange en hoge pass. Pendleton rent richting de bal. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. Hilmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 43%, al-Jazā’ir 57%.
USA - al-Jazā’ir 5:1