Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-16 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
USA Latvija
cio-532-om Tactiek Litwa2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
70.7 gemiddelde waardering 75.4
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen formidable
formidable Verdedigen brilliant


3e minuut.
Meck geeft een lange en hoge pass. Bogdanovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentino onderschept slim de pass. Cleveland rent richting de bal. Cleveland draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Klungelig pakt Silvāns de bal. Silvāns geeft een lange en hoge pass. Anmanis geeft de bal voor. Meck probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prātvēders krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Anmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Anmanis probeert naar een medespeler te passen. Prātvēders rent richting de bal. Prātvēders haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Latvija 0:1

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pendleton komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 55%, Latvija 45%.
USA - Latvija 0:1

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Šaltāns stond buitenspel. Godis komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland rent richting de bal. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
USA - Latvija 1:1

57e minuut.
Meck is nu in balbezit. Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon passt de bal met de wreef. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Noonan kopt de bal weg. Kreitāns met een sublieme pass. Akords geeft de bal voor. Godis is nu in balbezit. Godis haalt uit met een fantastische trap. McCartney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pendleton rent richting de bal. Vērdiņš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pendleton raakt geblesseerd tijdens het duel. Cleveland met een snel genomen vrije trap. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Silvāns heeft problemen om de bal te vangen. Silvāns probeert naar een medespeler te passen. Godis is nu in balbezit. Godis draait met de bal, schiet en ... McCartney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Latvija 1:2

77e minuut.
Dzerviņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland onderschept slim de pass. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton draait met de bal, schiet en ... Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Silvāns geeft de bal voor. Wingert speelt de bal door. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobo begaat een overtreding. Godis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Akords met een snel genomen vrije trap. Anmanis kopt de bal weg. Bobo rent richting de bal. Prātvēders onderschept slim de pass. Prātvēders schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Kamler passt de bal met de wreef. Akords met een sublieme pass. Noonan is nu in balbezit. Godis verovert de bal door een tackle van achteren. Godis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Anmanis rent richting de bal. Anmanis passt de bal zonder na te denken. Prātvēders rent richting de bal. Prātvēders schiet op doel. McCartney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Latvija 1:3

88e minuut.
Cleveland speelt de bal door. Daar is Xander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godis rent richting de bal. Godis geeft een lange en hoge pass. Prātvēders krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Latvija 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 54%, Latvija 46%.
USA - Latvija 1:4