Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-27 10:59
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: Latvija Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 60000
Latvija USA
Litwa1 Tactiek cio-pcu
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
77.1 gemiddelde waardering 76
outstanding Schieten outstanding
outstanding Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


7e minuut.
Kreitāns met een sublieme pass. Akords bereikt de bal nog maar net als eerste. Akords passt de bal in één keer door. Prātvēders is nu in balbezit. Prātvēders haalt uit met een fantastische trap. Obrzut bokst de bal weg.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Meck de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tūters neemt de hoekschop. Prātvēders krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Wingert met een snelle inworp. Parsons met een sublieme pass. Wingert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wingert geeft een lange en hoge pass. Pendleton springt en kopt de bal. Puziņš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Covey rent richting de bal. Covey passt de bal met de wreef. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - USA 0:1

21e minuut.
Prātvēders onderschept slim de pass. Prātvēders met een sublieme pass. Tūters bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūters geeft een lange en hoge pass. Godis springt en kopt de bal. Obrzut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Akords rent richting de bal. Akords passt de bal met de wreef. Tūters is nu in balbezit. Tūters geeft een hoge lob. Godis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tūters is nu in balbezit. Tūters geeft een lange en hoge pass. Meck heeft problemen om de bal te vangen. Godis bereikt de bal nog maar net als eerste. Godis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Akords probeert naar een medespeler te passen. Tūters is nu in balbezit. Tūters geeft een lange en hoge pass. Godis rent richting de bal. Godis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 39%, USA 61%.
Latvija - USA 0:1

50e minuut.
Silvāns passt de bal zonder na te denken. Tūters bereikt de bal nog maar net als eerste. Tūters geeft een lange en hoge pass. Prātvēders krijgt zijn hoofd ertegen. Obrzut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latvija - USA 1:1

51e minuut.
Baijers komt het veld opgelopen. Bendikss komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diegs komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Parsons met de inworp. Wingert speelt de bal door. Nixon is nu in balbezit. Nixon geeft de bal voor. Pendleton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latvija - USA 1:2

75e minuut.
Pendleton kopt de bal weg. Silvāns is nu in balbezit. Parsons onderschept slim de pass. Parsons geeft de bal voor. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Nixon is nu in balbezit. Nixon passt de bal zonder na te denken. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latvija 45%, USA 55%.
Latvija - USA 1:2