Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika USA
magfire Tactiek cio-pcu
45% Balbezit 55%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
80 gemiddelde waardering 74.8
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen incredible


2e minuut.
Klungelig pakt Pištec de bal. Covey verovert de bal door een tackle van achteren. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - USA 0:1

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Šviha de bal onder controle te krijgen. Potopa rent richting de bal. Pendleton verovert de bal door een tackle van achteren. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - USA 0:2

20e minuut.
Šíranec bereikt de bal nog maar net als eerste. Voštěp rent richting de bal. Šíranec bereikt de bal nog maar net als eerste. Šíranec draait met de bal, schiet en ... Branch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - USA 1:2

25e minuut.
Parsons rent richting de bal. Parsons geeft een lange en hoge pass. Pendleton rent richting de bal. Pendleton schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - USA 1:3

28e minuut.
Cleveland speelt de bal door. Covey rent richting de bal. Covey geeft een lange en hoge pass. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Svatyňa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Covey met een snelle inworp. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 41%, USA 59%.
Česká republika - USA 1:3

70e minuut.
Inworp. Popelák komt het veld opgelopen. Komárek komt het veld opgelopen. Boubín komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Covey onderschept slim de pass. Popelák verovert de bal door een tackle van achteren. Busch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Busch krijgt een gele kaart. Popelák raakt geblesseerd tijdens het duel. Popelák met een snel genomen vrije trap. Voštěp kopt de bal weg. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boubín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - USA 2:3

77e minuut.
Shump passt de bal met de wreef. Razov rent richting de bal. Popelák verovert de bal door een tackle van achteren. Popelák probeert naar een medespeler te passen. Boubín rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cleveland geeft de bal voor. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Němec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pendleton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pendleton legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika - USA 2:4

84e minuut.
Volejník verovert de bal door een tackle van achteren. Volejník met een sublieme pass. Popelák probeert naar een medespeler te passen. Komárek bereikt de bal nog maar net als eerste. Komárek schiet op doel. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Potopa is nu in balbezit. Parsons onderschept slim de pass. Parsons passt de bal in één keer door. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika 39%, USA 61%.
Česká republika - USA 2:4