Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-20 17:59
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: USA Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 60000
USA Česká republika
cio-pcu Tactiek rematch
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
73.9 gemiddelde waardering 80.8
excellent Schieten incredible
outstanding Passen brilliant
incredible Verdedigen incredible


6e minuut.
Gočár passt de bal zonder na te denken. Rozvoda rent richting de bal. Met opzet legt Bobo zijn tegenspeler op de grond. Bobo krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Rozvoda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gočár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Voštěp is nu in balbezit. Voštěp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Košumberský passt de bal in één keer door. Rozvoda speelt de bal door. Gočár probeert naar een medespeler te passen. Šíranec rent richting de bal. Šíranec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Gočár passt de bal in één keer door. Šíranec is nu in balbezit. Shump tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šíranec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gočár wilt de vrije trap nemen. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voštěp bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Česká republika 0:1

17e minuut.
Osika met de inworp. Rozvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozvoda passt de bal met de wreef. Voštěp is nu in balbezit. Voštěp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Gočár is nu in balbezit. Gočár passt de bal zonder na te denken. Rozvoda speelt de bal door. Voštěp rent richting de bal. Voštěp schiet op doel. Branch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Gočár passt de bal in één keer door. Voštěp is nu in balbezit. Šíranec rent richting de bal. Voštěp is nu in balbezit. Voštěp draait met de bal, schiet en ... Branch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Rozvoda onderschept slim de pass. Rozvoda geeft een hoge lob. Shump rent richting de bal. Šíranec verovert de bal door een tackle van achteren. Šíranec schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Voštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. Voštěp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Česká republika 0:2

37e minuut.
Gočár met een sublieme pass. Rozvoda is nu in balbezit. Nixon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nixon krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rozvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozvoda geeft de bal voor. Voštěp kopt de bal weg. Šíranec bereikt de bal nog maar net als eerste. Šíranec schiet op doel. Branch bokst de bal weg.

44e minuut.
Nixon speelt de bal door. Cleveland speelt de bal door. Covey is nu in balbezit. Covey geeft de bal voor. Pendleton rent richting de bal. De bal raakt de paal. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
USA - Česká republika 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 64%, Česká republika 36%.
USA - Česká republika 1:2

51e minuut.
Gočár speelt de bal door. Voštěp bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rozvoda zal de hoekschop nemen. Šíranec springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Klungelig pakt Razov de bal. Rozvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Rozvoda geeft de bal voor. Šíranec bereikt de bal nog maar net als eerste. Šíranec schiet op doel. Branch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Voštěp kopt de bal weg. Šíranec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamler begaat een overtreding. Kamler krijgt een gele kaart. Šíranec raakt geblesseerd tijdens het duel. Prchlý komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Osika met de inworp. Covey met een sublieme pass. Osika is nu in balbezit. Osika geeft een hoge lob. Šíranec bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Klimáček komt het veld opgelopen. Grznár komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Cleveland kopt de bal weg. Šviha probeert de bal met de borst te controleren. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA 59%, Česká republika 41%.
USA - Česká republika 1:2