Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-13 12:00
  • Competitiewedstrijd: Group M
  • Stadion: Tūnis
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 59630
Tūnis USA
nie znam sie Tactiek cio-pcu
38% Balbezit 62%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
65.8 gemiddelde waardering 73.6
excellent Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
excellent Verdedigen incredible


16e minuut.
Nixon passt de bal zonder na te denken. Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons bereikt de bal nog maar net als eerste. Parsons geeft een lange en hoge pass. Pendleton springt en kopt de bal. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon passt de bal met de wreef. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Pendleton springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Covey met een sublieme pass. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - USA 0:1

27e minuut.
Abdelhamid met een sublieme pass. Zâalani rent richting de bal. Zâalani speelt de bal door. Ayari is nu in balbezit. Ayari draait met de bal, schiet en ... Branch bokst de bal weg. Ayari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tūnis - USA 1:1

42e minuut.
Rozin verovert de bal door een tackle van achteren. Cleveland bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - USA 1:2

44e minuut.
Mtimet probeert de bal met de borst te controleren. Kamler onderschept slim de pass. Kamler geeft de bal voor. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Benabdellah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - USA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 57%, USA 43%.
Tūnis - USA 1:3

48e minuut.
Busch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mondale komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Razov met een snelle inworp. Zâalani rent richting de bal. Parsons verovert de bal door een tackle van achteren. Parsons geeft een lange en hoge pass. Pendleton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - USA 1:4

52e minuut.
Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov met een sublieme pass. Parsons rent richting de bal. Parsons geeft een hoge lob. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Chihi passt de bal zonder na te denken. Abdelhamid is nu in balbezit. Abdelhamid passt de bal met de wreef. Ayari rent richting de bal. Ayari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Parsons met een sublieme pass. Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zâalani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zâalani krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Covey passt de bal in één keer door. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton bereikt de bal nog maar net als eerste. Pendleton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - USA 1:5

68e minuut.
Bobo passt de bal zonder na te denken. Chihi speelt de bal door. Ayari is nu in balbezit. Ayari haalt uit met een fantastische trap. Branch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tūnis - USA 2:5

70e minuut.
Mondale onderschept slim de pass. Mondale passt de bal met de wreef. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft de bal voor. Pendleton maakt een snoekduik en kopt de bal. Benabdellah bokst de bal weg.

83e minuut.
Kamler kopt de bal weg. Mondale speelt de bal door. Cleveland rent richting de bal. Cleveland geeft een hoge lob. Pendleton springt en kopt de bal. Benabdellah bokst de bal weg.

90e minuut.
Parsons passt de bal in één keer door. Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov geeft de bal voor. Pendleton is nu in balbezit. Pendleton schiet op doel. Benabdellah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tūnis 55%, USA 45%.
Tūnis - USA 2:5