Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portugal U21 Italia U21
T523_wings Tactiek U21 ATT Elastico
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
52 gemiddelde waardering 57.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gralho kopt de bal weg. Lusiti rent richting de bal. Lusiti passt de bal met de wreef. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas haalt uit met een fantastische trap. Ondulado bokst de bal weg. Olivato is nu in balbezit. Olivato draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Italia U21 0:1

8e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas passt de bal met de wreef. Listo probeert naar een medespeler te passen. Lusiti rent richting de bal. Lusiti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Couros rent richting de bal. Lusiti onderschept slim de pass. Lusiti speelt de bal door. Mingolini is nu in balbezit. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cazzulani kopt de bal weg. Navas geeft een lange en hoge pass. Couros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingolini onderschept slim de pass. Mingolini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Listo passt de bal met de wreef. Lusiti is nu in balbezit. Lusiti passt de bal met de wreef. Mingolini rent richting de bal. Mingolini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Italia U21 0:2

29e minuut.
Cazzulani met een sublieme pass. Listo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourisca begaat een overtreding. Mourisca krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 53%, Italia U21 47%.
Portugal U21 - Italia U21 0:2

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cabelo stond buitenspel. Nerli komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Cazzulani passt de bal in één keer door. Lusiti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Couros. Couros krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Inworp. Pascalis komt het veld opgelopen. Rea komt het veld opgelopen. Pessoa komt het veld opgelopen. Castanho komt het veld opgelopen. Botica komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Nerli passt de bal in één keer door. Listo is nu in balbezit. Listo passt de bal met de wreef. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea schiet op doel. Ondulado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Mourisca rent richting de bal. Mourisca passt de bal zonder na te denken. Torelli rent richting de bal. Pessoa verovert de bal door een tackle van achteren. Pessoa draait met de bal, schiet en ... Margolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Listo met een snelle inworp. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mourisca begaat een overtreding. Mourisca krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Buitenspel voor Botica. Goede buitenspelval van de verdediging. Cazzulani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pascalis kopt de bal weg. Rea rent richting de bal. Rea draait met de bal, schiet en ... Ondulado bokst de bal weg. Bronze geeft de bal voor. Listo kopt de bal weg. Rea is nu in balbezit. Rea draait met de bal, schiet en ... Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Freitas do Amaral met een snelle inworp. Sentieiro is nu in balbezit. Sentieiro geeft een hoge lob. Botica is nu in balbezit. Botica schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Nerli speelt de bal door. Lusiti is nu in balbezit. Lusiti speelt de bal door. Rea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portugal U21 - Italia U21 0:3

88e minuut.
Listo met de inworp. Rea is nu in balbezit. Rea passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pascalis de bal. Pascalis haalt uit met een fantastische trap. Ondulado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portugal U21 59%, Italia U21 41%.
Portugal U21 - Italia U21 0:3