Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
USA U21 Colombia U21
442=wi Tactiek COL 433 alt
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
49.8 gemiddelde waardering 53.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Phelps is nu in balbezit. Phelps met een sublieme pass. Nicholas geeft de bal voor. Daar is Radzinsky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radzinsky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nicholas passt de bal in één keer door. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nicholas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Radzinsky springt en kopt de bal. Espitia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Grayson neemt de hoekschop. Espitia probeert naar een medespeler te passen. Liévano kopt de bal weg. Suárez is nu in balbezit. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Isham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Luna is nu in balbezit. Luna geeft een lange en hoge pass. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Isham probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Colombia U21 0:1

22e minuut.
Sosa met de inworp. Tinjacá probeert naar een medespeler te passen. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Liévano is nu in balbezit. Liévano draait met de bal, schiet en ... Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Suárez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Nady verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Colombia U21 0:2

24e minuut.
Phelps speelt de bal door. Nicholas rent richting de bal. Palomino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palomino krijgt een gele kaart. Nicholas raakt geblesseerd tijdens het duel. Phelps zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuluaga verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson geeft de bal voor. Radzinsky maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tinjacá is nu in balbezit. Liévano rent richting de bal. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Colombia U21 0:3

32e minuut.
Grayson geeft een hoge lob. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicholas met een sublieme pass. Paschalis rent richting de bal. Paschalis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tinjacá geeft de bal voor. Suárez is nu in balbezit. Gentry schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gentry krijgt een gele kaart. Montilla controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Quail komt het veld opgelopen. Jara komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 37%, Colombia U21 63%.
USA U21 - Colombia U21 0:3

50e minuut.
Sosa geeft een hoge lob. Liévano bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentry verovert de bal door een tackle van achteren. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Colombia U21 0:4

54e minuut.
Mulrooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulrooney passt de bal in één keer door. Liévano rent richting de bal. Liévano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Colombia U21 0:5

59e minuut.
Jara met een sublieme pass. Luna geeft een hoge lob. Liévano rent richting de bal. Liévano draait met de bal, schiet en ... Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Luna probeert de bal aan de voet te houden. Fregosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fregosi passt de bal met de wreef. Radzinsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinsky draait met de bal, schiet en ... Espitia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Luna passt de bal met de wreef. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá geeft de bal voor. Palomino bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Sosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sosa met een sublieme pass. Montilla rent richting de bal. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Colombia U21 0:6

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salazar komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Inworp. Botero komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jara rent richting de bal. Grayson verovert de bal door een tackle van achteren. Grayson geeft een lange en hoge pass. Quail maakt een snoekduik en kopt de bal. Espitia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Colombia U21 1:6

80e minuut.
Palomino rent richting de bal. Palomino passt de bal met de wreef. Montilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Montilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
USA U21 - Colombia U21 1:7

81e minuut.
Radzinsky is nu in balbezit. Botero onderschept slim de pass. Botero met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar haalt uit met een fantastische trap. Isham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA U21 47%, Colombia U21 53%.
USA U21 - Colombia U21 1:7