Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Srbija U21 Bulgaria U21
523 lb Tactiek Sakartvelo
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
50.4 gemiddelde waardering 53
good Schieten very good
good Passen average
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Hristolov geeft een lange en hoge pass. Grigorov kopt de bal weg. Iochev rent richting de bal. Grigorov is nu in balbezit. Grigorov haalt uit met een fantastische trap. Zekić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Bulgaria U21 0:1

21e minuut.
Jeftić geeft de bal voor. Yurukov kopt de bal weg. Prlainović probeert naar een medespeler te passen. Jusufspahić heeft problemen om de bal te vangen. Rangelov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kecman geeft een hoge lob. Inworp. Yurukov met een snelle inworp. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Veliev zijn tegenspeler op de grond. Jusufspahić raakt geblesseerd tijdens het duel. Jusufspahić zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pantić krijgt zijn hoofd ertegen. Parishev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Yurukov speelt de bal door. Iochev rent richting de bal. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iochev schiet op doel. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 49%, Bulgaria U21 51%.
Srbija U21 - Bulgaria U21 0:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baljak komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hristolov is nu in balbezit. Hristolov geeft een lange en hoge pass. Iochev rent richting de bal. Iochev haalt uit met een fantastische trap. Zekić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Bulgaria U21 0:2

60e minuut.
Rangelov bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavković onderschept slim de pass. Slavković geeft een lange en hoge pass. Pantić rent richting de bal. Pantić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Karanović rent richting de bal. Rangelov verovert de bal door een tackle van achteren. Rangelov geeft een hoge lob. Iochev rent richting de bal. Iochev schiet op doel. Zekić bokst de bal weg.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Yanev stond buitenspel. Ivić komt het veld opgelopen. Borimirov komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić passt de bal met de wreef. Pantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantić haalt uit met een fantastische trap. Parishev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Bulgaria U21 1:2

68e minuut.
Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Yurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov speelt de bal door. Iochev rent richting de bal. Iochev haalt uit met een fantastische trap. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baljak heeft problemen om de bal te vangen. Yanev is nu in balbezit. Yanev haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Bulgaria U21 1:3

69e minuut.
Bešević komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Yurukov verovert de bal door een tackle van achteren. Yurukov passt de bal met de wreef. Iochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanev draait met de bal, schiet en ... Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Raikov is nu in balbezit. Kecman bereikt de bal nog maar net als eerste. Raikov geeft een hoge lob. Iochev rent richting de bal. Iochev draait met de bal, schiet en ... Zekić bokst de bal weg. Borimirov rent richting de bal. Borimirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Bulgaria U21 1:4

83e minuut.
Kolarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolarić met een sublieme pass. Karanović is nu in balbezit. Karanović draait met de bal, schiet en ... Parishev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Srbija U21 - Bulgaria U21 2:4

86e minuut.
Pantić kopt de bal weg. Ivić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić speelt de bal door. Pantić is nu in balbezit. Pantić schiet op doel. Parishev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Srbija U21 41%, Bulgaria U21 59%.
Srbija U21 - Bulgaria U21 2:4