Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi U21 Brasil U21
Resign!!1! Tactiek WC v1.1
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 55.8
solide Schieten solide
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Mäkikylä controleert de bal met de borst. Mäkikylä probeert naar een medespeler te passen. Chapa Quente is nu in balbezit. Chapa Quente haalt uit met een fantastische trap. Kivilompolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi U21 - Brasil U21 0:1

26e minuut.
Näsi met een sublieme pass. Tuokkola rent richting de bal. Tuokkola geeft de bal voor. Kaisti heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti draait met de bal, schiet en ... Dantas Bispo bokst de bal weg.

36e minuut.
Sievinen probeert naar een medespeler te passen. Mäkikylä is nu in balbezit. Mäkikylä passt de bal zonder na te denken. Kaisti rent richting de bal. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Dantas Bispo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pirueta verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Suomi U21 - Brasil U21 1:1

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanches met een snelle inworp. Badra Filho speelt de bal door. do Acre bereikt de bal nog maar net als eerste. do Acre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 65%, Brasil U21 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Brasil U21 1:1

46e minuut.
Ávila komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ávila rent richting de bal. Näsi verovert de bal door een tackle van achteren. Näsi passt de bal met de wreef. Kaisti rent richting de bal. Kaisti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Siponen geeft een hoge lob. Vehkalammi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Badra Filho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Chapa Quente is nu in balbezit. Chapa Quente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila probeert naar een medespeler te passen. Chapa Quente is nu in balbezit. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Proença haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rantakangas komt het veld opgelopen. Nikitin komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanches met een sublieme pass. Chapa Quente is nu in balbezit. Chapa Quente schiet op doel. Kivilompolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Buitenspel voor Kaisti. Goede buitenspelval van de verdediging. Ruotsi komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Sanches passt de bal in één keer door. Proença bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila begaat een overtreding. Laurila krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hernesniemi is nu in balbezit. Sanches onderschept slim de pass. Sanches speelt de bal door. Proença is nu in balbezit. Proença schiet op doel. Kivilompolo bokst de bal weg.

87e minuut.
Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti probeert naar een medespeler te passen. Brauner is nu in balbezit. Ruotsi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruotsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi U21 53%, Brasil U21 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi U21 - Brasil U21 1:1