Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chile U21 Bosna i Hercegovina U21
Chile 5-3-2 Tactiek z3
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 5
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 55.8
redelijk Schieten goed
goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


3e minuut.
Melinao is nu in balbezit. Braun speelt de bal door. Kotromanić is nu in balbezit. Kotromanić draait met de bal, schiet en ... Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:1

9e minuut.
Viljić geeft een hoge lob. Kotromanić rent richting de bal. Novello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Novello krijgt een gele kaart. Kotromanić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kotromanić kan niet meer verder spelen. Buza komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Klungelig pakt Đuzalović de bal. Đuzalović passt de bal in één keer door. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza draait met de bal, schiet en ... Debesa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:2

31e minuut.
Morandé met een sublieme pass. Pailamilla is nu in balbezit. Kokotović begaat een overtreding. Kokotović krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Castaño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Morandé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Misita. Misita krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Đuzalović geeft een hoge lob. Riveros heeft problemen om de bal te vangen. Buza rent richting de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap. Debesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chile U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile U21 60%, Bosna i Hercegovina U21 40%.
Chile U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:3

57e minuut.
Inworp. Sudžum komt het veld opgelopen. Šaraba komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Novello passt de bal met de wreef. Morandé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Braun. Braun krijgt een gele kaart. Morandé raakt geblesseerd tijdens het duel. Toledo komt het veld opgelopen. Figueroa komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Đuzalović bereikt de bal nog maar net als eerste. Đuzalović geeft een lange en hoge pass. Toledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sudžum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudžum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Toledo de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sudžum. Sudžum krijgt een gele kaart.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gijón komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Đuzalović probeert de bal aan de voet te houden. Morandé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bužimkić. Bužimkić krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Šaraba onderschept slim de pass. Šaraba passt de bal met de wreef. Canales rent richting de bal. Bužimkić rent richting de bal. Bužimkić haalt uit met een fantastische trap. Debesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chile U21 53%, Bosna i Hercegovina U21 47%.
Chile U21 - Bosna i Hercegovina U21 0:3