Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Česká republika U21 Hrvatska U21
13_Bulgaria_b Tactiek 13-4-3-1-2
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
53.9 gemiddelde waardering 53.9
solid Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen good


4e minuut.
Chlapec passt de bal zonder na te denken. Hollinger rent richting de bal. Hollinger passt de bal in één keer door. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Kožičić-Benja geeft de bal voor. Propadalo kopt de bal weg. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta draait met de bal, schiet en ... Robin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Hrvatska U21 0:1

10e minuut.
Chlapec passt de bal zonder na te denken. Vedrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Volešák onderschept slim de pass. Volešák geeft een hoge lob. Rostřikovač krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kukrika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radolović rent richting de bal. Radolović passt de bal in één keer door. Kožičić-Benja geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kožičić-Benja met een snelle inworp. Radolović is nu in balbezit. Hollinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hollinger krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Chlapec speelt de bal door. Volešák bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač is nu in balbezit. Hrubka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrubka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Štimac komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 50%, Hrvatska U21 50%.
Česká republika U21 - Hrvatska U21 0:1

48e minuut.
Bakoč probeert naar een medespeler te passen. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja speelt de bal door. Štimac is nu in balbezit. Štimac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nemrava is nu in balbezit. Kukrika onderschept slim de pass. Kukrika geeft een hoge lob. Štimac krijgt zijn hoofd ertegen. Dundáček onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Markoski komt het veld opgelopen. Řízek komt het veld opgelopen. Městský komt het veld opgelopen. Škoda komt het veld opgelopen. Bakoč geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Řízek heeft problemen om de bal te vangen. Propadalo rent richting de bal. Propadalo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Hrvatska U21 0:2

55e minuut.
Městský controleert de bal met de borst. Propadalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Městský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Propadalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bakoč wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Hrvatska U21 0:3

56e minuut.
Markoski geeft een hoge lob. Propadalo is nu in balbezit. Kavka kan de bal niet met de borst controleren. Propadalo is nu in balbezit. Propadalo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Štimac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Robin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Hrvatska U21 0:4

60e minuut.
Buitenspel voor Rostřikovač. Goede buitenspelval van de verdediging. Padrnos komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Kožičić-Benja onderschept slim de pass. Kožičić-Benja met een sublieme pass. Štimac heeft problemen om de bal te vangen. Štimac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Česká republika U21 - Hrvatska U21 0:5

68e minuut.
Markoski passt de bal zonder na te denken. Marković heeft problemen om de bal te vangen. Padrnos rent richting de bal. Rostřikovač is nu in balbezit. Rostřikovač schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Osika speelt de bal door. Městský is nu in balbezit. Městský met een sublieme pass. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Batić verovert de bal door een tackle van achteren. Volešák rent richting de bal. Volešák passt de bal zonder na te denken. Padrnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrnos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Vedrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padrnos rent richting de bal. Vedrić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Padrnos moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Padrnos kan niet meer verder spelen.

87e minuut.
Marković neemt vlug de vrije trap. Dundáček is nu in balbezit. Markoski verovert de bal door een tackle van achteren. Markoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Česká republika U21 42%, Hrvatska U21 58%.
Česká republika U21 - Hrvatska U21 0:5