Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moldova U21 Argentina U21
New Arm Tactiek 4-3-3 ATT VV
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
48.5 gemiddelde waardering 54.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pretică met een sublieme pass. Con rent richting de bal. Liniers begaat een overtreding. Liniers krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Liniers rent richting de bal. Liniers geeft een hoge lob. Aruni kopt de bal weg. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Caramalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Alen geeft een hoge lob. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero passt de bal zonder na te denken. Aruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lucero kopt de bal weg. Aruni rent richting de bal. Covaliu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aruni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Uhart neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Caramalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Inworp. Con met een snelle inworp. Pretică met een sublieme pass. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel. Márcico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 51%, Argentina U21 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moldova U21 - Argentina U21 0:0

48e minuut.
Vîscribov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîscribov passt de bal met de wreef. Cumătru heeft problemen om de bal te vangen. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen haalt uit met een fantastische trap. Caramalac kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tognochi komt het veld opgelopen. Kolonisky komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wark-Meister geeft een lange en hoge pass. Inworp. Burgutin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Tognochi speelt de bal door. Liniers is nu in balbezit. Liniers geeft de bal voor. Kolonisky is nu in balbezit. Kolonisky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Erpen stond buitenspel. Aleşin komt het veld opgelopen. Arhiv komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Márcico probeert naar een medespeler te passen. Aleşin is nu in balbezit. Kolonisky maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Kolonisky moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kolonisky schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Tognochi passt de bal zonder na te denken. Uhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhart geeft de bal voor. Erpen bereikt de bal nog maar net als eerste. Erpen schiet op doel. Caramalac bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 46%, Argentina U21 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moldova U21 - Argentina U21 0:0