Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Argentina U21 Hrvatska U21
5-2-1-2 VV Tactiek 13-4-3-1-2
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
55.5 gemiddelde waardering 57.1
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Kožičić-Benja met een sublieme pass. Kukrika rent richting de bal. Kukrika passt de bal in één keer door. Propadalo rent richting de bal. Propadalo draait met de bal, schiet en ... Márcico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Marčeta rent richting de bal. Propadalo is nu in balbezit. Wark-Meister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Propadalo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šušnjić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kožičić-Benja kopt de bal weg. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja passt de bal zonder na te denken. Marčeta rent richting de bal. Marčeta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Kukrika passt de bal met de wreef. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Marčeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marčeta haalt uit met een fantastische trap. Márcico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Propadalo is nu in balbezit. Propadalo draait met de bal, schiet en ... Márcico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hrvatska U21 0:1

15e minuut.
Bakoč controleert de bal met de borst. Aruni rent richting de bal. Batić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Batić krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Uhart rent richting de bal. Uhart passt de bal in één keer door. Lucero is nu in balbezit. Lucero geeft een lange en hoge pass. Aruni krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Uhart probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lucero de bal. Bakoč tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakoč krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Lucero geeft een hoge lob. Prelas heeft problemen om de bal te vangen. Aruni is nu in balbezit. Aruni haalt uit met een fantastische trap. Švorinić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Argentina U21 - Hrvatska U21 1:1

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Lucero de bal onder controle te krijgen. Kožičić-Benja rent richting de bal. Lasagno rent richting de bal. Lasagno draait met de bal, schiet en ... Švorinić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Uhart met een sublieme pass. Galop heeft problemen om de bal te vangen. Kožičić-Benja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kožičić-Benja krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pagés heeft problemen om de bal te vangen. Pagés passt de bal zonder na te denken. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero geeft een hoge lob. Lasagno krijgt zijn hoofd ertegen. Švorinić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 45%, Hrvatska U21 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Argentina U21 - Hrvatska U21 1:1

46e minuut.
Štimac komt het veld opgelopen.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erpen komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Bakoč kopt de bal weg. Pagés is nu in balbezit. Pagés probeert naar een medespeler te passen. Aruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Aruni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wark-Meister verovert de bal door een tackle van achteren. Wark-Meister passt de bal in één keer door. Lucero met een sublieme pass. Daar is Erpen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erpen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kožičić-Benja. Lucero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Škoda komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Markoski komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Kožičić-Benja met de inworp. Kožičić-Benja is nu in balbezit. Kožičić-Benja passt de bal zonder na te denken. Štimac bereikt de bal nog maar net als eerste. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Batić verovert de bal door een tackle van achteren. Batić geeft een hoge lob. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liniers komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Šušnjić passt de bal in één keer door. Kožičić-Benja rent richting de bal. Kožičić-Benja probeert naar een medespeler te passen. Štimac rent richting de bal. Štimac haalt uit met een fantastische trap. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Propadalo rent richting de bal. Propadalo haalt uit met een fantastische trap. Márcico maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Argentina U21 - Hrvatska U21 1:2

88e minuut.
Markoski speelt de bal door. Škoda probeert naar een medespeler te passen. Vangione is nu in balbezit. Propadalo onderschept slim de pass. Propadalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Márcico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Argentina U21 59%, Hrvatska U21 41%.
Argentina U21 - Hrvatska U21 1:2