Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moldova U21 Česká republika U21
New Arm D Tactiek 02_Bulgaria_a
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 16
7 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50 gemiddelde waardering 53.2
good Schieten solid
adequate Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Osika geeft een lange en hoge pass. Šenovský is nu in balbezit. Dobrujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský onderschept slim de pass. Šenovský schiet op doel. Caramalac bokst de bal weg.

5e minuut.
Budiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský onderschept slim de pass. Vîscribov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vîscribov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Šenovský roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Šenovský kan niet meer verder spelen. Městský komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Rostřikovač rent richting de bal. Hrubka rent richting de bal. Rostřikovač rent richting de bal. Rostřikovač schiet op doel. Caramalac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Česká republika U21 0:1

15e minuut.
Burgutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Volešák verovert de bal door een tackle van achteren. Volešák passt de bal met de wreef. Hrubka rent richting de bal. Hrubka schiet op doel. Caramalac bokst de bal weg. Hrubka is nu in balbezit. Hrubka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Česká republika U21 0:2

41e minuut.
Osika bereikt de bal nog maar net als eerste. Osika passt de bal met de wreef. Hrubka is nu in balbezit. Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostřikovač schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Česká republika U21 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 51%, Česká republika U21 49%.
Moldova U21 - Česká republika U21 0:3

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Řízek komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Burgutin probeert naar een medespeler te passen. Con rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Řízek. Řízek krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Rostřikovač bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rostřikovač raakt geblesseerd tijdens het duel. Osika zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Městský maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Budiş passt de bal met de wreef. Volešák is nu in balbezit. Aleşin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aleşin krijgt een gele kaart. Volešák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coriacenco komt het veld opgelopen. Střelenský komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Střelenský passt de bal met de wreef. Městský bereikt de bal nog maar net als eerste. Budiş begaat een overtreding. Budiş krijgt een gele kaart. Městský is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Osika wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Česká republika U21 0:4

70e minuut.
Městský bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen verovert de bal door een tackle van achteren. Střelenský rent richting de bal. Střelenský draait met de bal, schiet en ... Caramalac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Česká republika U21 0:5

70e minuut.
Godeac komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Střelenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Alen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Střelenský raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rostřikovač neemt zijn aanloop. Caramalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova U21 - Česká republika U21 0:6

84e minuut.
Alen onderschept slim de pass. Městský bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alen. Alen krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Klungelig pakt Burgutin de bal. Osika rent richting de bal. Covaliu onderschept slim de pass. Osika rent richting de bal. Osika schiet op doel. Caramalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova U21 59%, Česká republika U21 41%.
Moldova U21 - Česká republika U21 0:6