Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polska U21 België U21
4-3-3 HW 1 ST Tactiek Eesti RF
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 50.8
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Niedziułka passt de bal in één keer door. Rybicki rent richting de bal. Rybicki passt de bal in één keer door. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski draait met de bal, schiet en ... Stoop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Rybicki speelt de bal door. Mamet is nu in balbezit. Mamet passt de bal zonder na te denken. Szczodrowski is nu in balbezit. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Stoop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Neros probeert de bal aan de voet te houden. Everaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaerts passt de bal in één keer door. Goemaere rent richting de bal. Goemaere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polska U21 - België U21 0:1

30e minuut.
Łodyga draait met de bal, schiet en ... Sassanguie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mamet is nu in balbezit. Mamet geeft een lange en hoge pass. Gilbert probeert de bal aan de voet te houden. Stoop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niedziułka maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Kremer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoop bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polska U21 - België U21 1:1

33e minuut.
Łodyga passt de bal zonder na te denken. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mamet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczodrowski krijgt zijn hoofd ertegen. Stoop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Garyga speelt de bal door. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Caspers is nu in balbezit. Niedziułka verovert de bal door een tackle van achteren. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 34%, België U21 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polska U21 - België U21 1:1

46e minuut.
Tack komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Stoop probeert naar een medespeler te passen. Sułowski kopt de bal weg. Barszczewski probeert de bal aan de voet te houden. Goemaere is nu in balbezit. Goemaere draait met de bal, schiet en ... Kudziel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyczesany komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlica komt het veld opgelopen. Delflaesse komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Neros heeft problemen om de bal te vangen. Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica geeft de bal voor. Wyczesany springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Inworp. Bestry komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Garyga is nu in balbezit. Garyga geeft de bal voor. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry verovert de bal door een tackle van achteren. Bestry geeft een hoge lob. Stoop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gilbert rent richting de bal. Gilbert geeft een lange en hoge pass. Rybicki geeft de bal voor. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Neros kopt de bal weg. Tack rent richting de bal. Tack passt de bal met de wreef. Vandebroek rent richting de bal. Vandebroek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polska U21 35%, België U21 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polska U21 - België U21 1:1