Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sverige U21 France U21
Dançar o Samba Tactiek chinoise
52% Balbezit 48%
69% Spel op eigen helft 31%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 54.1
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Anegrund bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier onderschept slim de pass. Lenormand speelt de bal door. Perret bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Valette bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergström is nu in balbezit. Lenormand verovert de bal door een tackle van achteren. Lenormand geeft een lange en hoge pass. Perret krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 0:1

10e minuut.
Tusseau geeft de bal voor. Trotzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier rent richting de bal. Tossier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 0:2

19e minuut.
Lépine met een sublieme pass. Valette rent richting de bal. Valette passt de bal in één keer door. Perret rent richting de bal. Perret schiet op doel. Martinsson bokst de bal weg. Daar is Bergström, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tossier is nu in balbezit. Tossier haalt uit met een fantastische trap. Bergström probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 0:3

22e minuut.
Anegrund rent richting de bal. Perret onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trotzig. Perret raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lenormand neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Martinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Lépine onderschept slim de pass. Lépine passt de bal met de wreef. Lenormand speelt de bal door. Perret is nu in balbezit. Perret haalt uit met een fantastische trap. Martinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Cassis geeft een hoge lob. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme geeft een lange en hoge pass. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Martinsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

32e minuut.
Fredholm speelt de bal door. Liljefors rent richting de bal. Met opzet legt Lépine zijn tegenspeler op de grond. Lépine krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Liljefors is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fredholm met een snel genomen vrije trap. Giuly bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors onderschept slim de pass. Liljefors haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 1:3

35e minuut.
Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenormand is nu in balbezit. Lenormand passt de bal zonder na te denken. Perret bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Martinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lépine met een sublieme pass. Valette bereikt de bal nog maar net als eerste. Valette met een sublieme pass. Perret bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Bonhomme geeft een lange en hoge pass. Tossier kopt de bal weg. Perret is nu in balbezit. Perret haalt uit met een fantastische trap. Martinsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 76%, France U21 24%.
Sverige U21 - France U21 1:4

47e minuut.
Liljefors probeert de bal aan de voet te houden. Giuly geeft de bal voor. Anegrund kan de bal niet met de borst controleren. Tossier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tossier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devaux komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Fredholm rent richting de bal. Fredholm probeert naar een medespeler te passen. Lépine is nu in balbezit. Lépine geeft de bal voor. Tossier krijgt zijn hoofd ertegen. Martinsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 1:5

54e minuut.
Klungelig pakt Valette de bal. Lenormand rent richting de bal. Lenormand passt de bal zonder na te denken. Perret rent richting de bal. Perret draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 1:6

56e minuut.
Dagerlund geeft de bal voor. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liljefors raakt geblesseerd tijdens het duel. Öijer wilt de vrije trap nemen. Imbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Öijer stond buitenspel. Dubourg komt het veld opgelopen. Roland komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dubourg geeft de bal voor. Bergström kopt de bal weg. Dubourg is nu in balbezit. Dubourg geeft een hoge lob. Perret krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Roland is nu in balbezit. Roland passt de bal zonder na te denken. Valette bereikt de bal nog maar net als eerste. Valette geeft de bal voor. Roland springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 1:7

77e minuut.
Dubourg is nu in balbezit. Dagerlund onderschept slim de pass. Dagerlund met een sublieme pass. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 2:7

79e minuut.
Dubourg is nu in balbezit. Dubourg geeft een hoge lob. Bergström bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret rent richting de bal. Perret draait met de bal, schiet en ... Martinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Cassis bereikt de bal nog maar net als eerste. Valette onderschept slim de pass. Valette passt de bal met de wreef. Roland is nu in balbezit. Roland draait met de bal, schiet en ... Martinsson bokst de bal weg.

87e minuut.
Perret rent richting de bal. Cronkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Perret verovert de bal door een tackle van achteren. Perret draait met de bal, schiet en ... Martinsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - France U21 2:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 63%, France U21 37%.
Sverige U21 - France U21 2:8