Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sverige U21 Polska U21
Polish dance Tactiek 4-3-3 HW 2.0
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 62.5
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Pozowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Trotzig de bal onder controle te krijgen. Anders kopt de bal weg. Mamet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamet geeft de bal voor. Martinsson bokst de bal weg. Niedziułka controleert de bal met de borst. Pozowski rent richting de bal. Pozowski schiet op doel. Anegrund probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Polska U21 0:1

20e minuut.
Kennysson met de inworp. Dagerlund rent richting de bal. Dagerlund met een sublieme pass. Öijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Öijer haalt uit met een fantastische trap. Kudziel bokst de bal weg. Liljefors bereikt de bal nog maar net als eerste. Liljefors schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sverige U21 - Polska U21 1:1

32e minuut.
Öijer rent richting de bal. Kuśmierzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Öijer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Öijer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kudziel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Polska U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 65%, Polska U21 35%.
Sverige U21 - Polska U21 2:1

46e minuut.
Niedziułka passt de bal met de wreef. Mamet is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fredholm. Fredholm krijgt een gele kaart. Mamet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Anders met een snel genomen vrije trap. Pozowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Martinsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Garyga geeft een hoge lob. Daar is Cassis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mamet speelt de bal door. Pozowski rent richting de bal. Pozowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łodyga komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki speelt de bal door. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sverige U21 - Polska U21 2:2

59e minuut.
Anegrund geeft een lange en hoge pass. Inworp. Łodyga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anders geeft een hoge lob. Pozowski springt en kopt de bal. Martinsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Szczodrowski komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rybicki rent richting de bal. Fredholm maakt een afschuwelijke overtreding. Rybicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garyga met een snel genomen vrije trap. Szczodrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlica komt het veld opgelopen. Cronkvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kennysson is nu in balbezit. Kennysson passt de bal met de wreef. Pozowski is nu in balbezit. Pozowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Garyga zal de hoekschop nemen. Pozowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozowski speelt de bal door. Szczodrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczodrowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sułowski rent richting de bal. Sułowski geeft de bal voor. Pawlica is nu in balbezit. Pawlica passt de bal met de wreef. Pozowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sverige U21 - Polska U21 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sverige U21 74%, Polska U21 26%.
Sverige U21 - Polska U21 2:3