Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smurfy Jankosa FC Oława
ofensywa Tactiek a2p4o4
54% Balbezit 46%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
60 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten solid
very good Passen good
outstanding Verdedigen excellent


3e minuut.
Shterev verovert de bal door een tackle van achteren. Madejczyk onderschept slim de pass. Madejczyk geeft een hoge lob. Gürel maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Coello heeft problemen om de bal te vangen. Wolanik begaat een overtreding. Coello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Canel zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Madejczyk rent richting de bal. Madejczyk geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Coello passt de bal zonder na te denken. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gürel de bal. Gürel schiet op doel. Tytoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello geeft de bal voor. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk draait met de bal, schiet en ... Tytoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smurfy Jankosa - FC Oława 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 57%, FC Oława 43%.
Smurfy Jankosa - FC Oława 1:0

61e minuut.
Lauronen is nu in balbezit. Lauronen geeft een lange en hoge pass. Shterev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudryk schiet op doel. Tytoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Madejczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shterev. Madejczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madejczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gürel maakt een snoekduik en kopt de bal. Tytoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Wolanik passt de bal met de wreef. Molus bereikt de bal nog maar net als eerste. Coello begaat een overtreding. Coello krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Coello verovert de bal door een tackle van achteren. Coello passt de bal in één keer door. Madejczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejczyk geeft een hoge lob. Gürel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Madejczyk passt de bal in één keer door. Coello is nu in balbezit. Coello passt de bal zonder na te denken. Gürel is nu in balbezit. Gürel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dules passt de bal in één keer door. Udrescu rent richting de bal. Udrescu probeert naar een medespeler te passen. Hałgas rent richting de bal. Hałgas draait met de bal, schiet en ... do Futebol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Belfour rent richting de bal. Belfour geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madejczyk met een snelle inworp. Dudryk bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smurfy Jankosa 55%, FC Oława 45%.
Smurfy Jankosa - FC Oława 1:0