Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-24 19:39
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: w piwnicy
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 43218
Fc Piwnica Narco$
PWNC_niepalna Tactiek nowa
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 61.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Sawczuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pannier de bal. Ruiz de Lopera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pannier raakt geblesseerd tijdens het duel. Carmitru neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ambrozik bokst de bal weg. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Ambrozik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiaracina onderschept slim de pass. Korkiakoski probeert naar een medespeler te passen. Gniazdowski rent richting de bal. Gniazdowski passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obwieser is nu in balbezit. Obwieser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Narco$ 0:1

17e minuut.
Ruiz de Lopera verovert de bal door een tackle van achteren. Ołówek onderschept slim de pass. Ołówek passt de bal met de wreef. Daar is Pannier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pannier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Filipescu heeft problemen om de bal te vangen. Pannier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannier met een sublieme pass. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk draait met de bal, schiet en ... Ambrozik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Carmitru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carmitru legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Ambrozik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Piwnica - Narco$ 1:1

19e minuut.
Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser passt de bal zonder na te denken. Bień is nu in balbezit. Bień geeft de bal voor. Gniazdowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Carmitru rent richting de bal. Carmitru speelt de bal door. Ołówek rent richting de bal. Ołówek geeft een hoge lob. Sawczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pannier met de inworp. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel. Murgu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Bień geeft een lange en hoge pass. Obwieser kopt de bal weg. Klaudzinski heeft problemen om de bal te vangen. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap. Raucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Obwieser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obwieser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Narco$ 1:2

30e minuut.
Ruiz de Lopera geeft een hoge lob. Filipescu probeert naar een medespeler te passen. Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień geeft een lange en hoge pass. Gniazdowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Colţan rent richting de bal. Colţan passt de bal in één keer door. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski geeft een hoge lob. Obwieser springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Żuralski passt de bal met de wreef. Obwieser rent richting de bal. Obwieser passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gniazdowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Narco$ 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 43%, Narco$ 57%.
Fc Piwnica - Narco$ 1:3

47e minuut.
Gniazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangiaracina begaat een overtreding. Gniazdowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Korkiakoski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Obwieser maakt een snoekduik en kopt de bal. Raucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Narco$ 1:4

52e minuut.
Żuralski is nu in balbezit. Żuralski met een sublieme pass. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Obwieser draait met de bal, schiet en ... Raucher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Skočdopol geeft een hoge lob. Mangiaracina is nu in balbezit. Gniazdowski onderschept slim de pass. Gniazdowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Narco$ 1:5

56e minuut.
Daar is Żuralski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Żuralski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filipescu is nu in balbezit. Filipescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Sawczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Skočdopol maakt een afschuwelijke overtreding. Sawczuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pannier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carmitru springt en kopt de bal. Ambrozik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski passt de bal zonder na te denken. Bień is nu in balbezit. Bień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Narco$ 1:6

61e minuut.
Korkiakoski heeft problemen om de bal te vangen. Korkiakoski passt de bal zonder na te denken. Gniazdowski rent richting de bal. Daar is Obwieser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obwieser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Narco$ 1:7

63e minuut.
Raucher met een sublieme pass. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu verovert de bal door een tackle van achteren. Murgu geeft een hoge lob. Obwieser krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Raucher met een harde bal richting middenveld. Korkiakoski kopt de bal weg. Obwieser bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuralski draait met de bal, schiet en ... Raucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Grzebaczewski geeft de bal voor. Inworp. Żuralski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korkiakoski geeft de bal voor. Obwieser maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Ambrozik met een harde bal richting middenveld. Obwieser kopt de bal weg. Gniazdowski is nu in balbezit. Gniazdowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Narco$ 1:8

71e minuut.
Yalong passt de bal zonder na te denken. Pannier probeert naar een medespeler te passen. Ołówek rent richting de bal. Ołówek geeft een hoge lob. Sawczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Żuralski rent richting de bal. Żuralski met een sublieme pass. Obwieser rent richting de bal. Obwieser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Raucher met een harde bal richting middenveld. Yalong met een sublieme pass. Korkiakoski geeft een hoge lob. Obwieser rent richting de bal. Obwieser schiet op doel. Raucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 55%, Narco$ 45%.
Fc Piwnica - Narco$ 1:8