Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
***Barca*** PSZCZOŁY KOSAKOWO
1 Tactiek 451 moja
39% Balbezit 61%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 57.4
average Schieten incredible
adequate Passen excellent
very good Verdedigen good


2e minuut.
Stefaniak rent richting de bal. Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Załuski probeert naar een medespeler te passen. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Parlayan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Čepliacky de bal. Čepliacky passt de bal in één keer door. Juszkiewicz rent richting de bal. Juszkiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rozdrażewski neemt de hoekschop. Lanuza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lanuza rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rozdrażewski zal de hoekschop nemen. Alizzi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rozdrażewski zal de hoekschop nemen. Lanuza maakt een snoekduik en kopt de bal. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Čepliacky geeft een lange en hoge pass. Parlayan rent richting de bal. Parlayan passt de bal met de wreef. Rozdrażewski geeft de bal voor. Lanuza springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cornari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gaggiola komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Makay probeert naar een medespeler te passen. Csúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Csúri met een sublieme pass. Lanuza rent richting de bal. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Rozdrażewski met een sublieme pass. Csúri is nu in balbezit. Puszka is nu in balbezit. Lanuza rent richting de bal. Lanuza draait met de bal, schiet en ... Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Čepliacky de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Załuski speelt de bal door. Csúri heeft problemen om de bal te vangen. Csúri speelt de bal door. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza draait met de bal, schiet en ... Abigantus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Csúri bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka speelt de bal door. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza schiet op doel. Abigantus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:1

20e minuut.
Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka passt de bal in één keer door. Lanuza heeft problemen om de bal te vangen. Lanuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:2

21e minuut.
Čepliacky probeert naar een medespeler te passen. Alizzi heeft problemen om de bal te vangen. Lanuza onderschept slim de pass. Lanuza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:3

23e minuut.
Čepliacky rent richting de bal. Čepliacky passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rozdrażewski neemt de hoekschop. Lanuza maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Rozdrażewski geeft een hoge lob. Lanuza rent richting de bal. Czoska bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanuza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Puszka rent richting de bal. Puszka passt de bal in één keer door. Grau met een sublieme pass. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza schiet op doel. Abigantus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Rozdrażewski rent richting de bal. Gaggiola onderschept slim de pass. Gaggiola geeft de bal voor. Daar is Rebovič, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čepliacky probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Górzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Górzyński geeft een lange en hoge pass. Alizzi heeft problemen om de bal te vangen. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abigantus probeert naar een medespeler te passen. Gaggiola kopt de bal weg. Daar is Čepliacky, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Stefaniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt MacMichael de bal. MacMichael passt de bal met de wreef. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak haalt uit met een fantastische trap. Abigantus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 96%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 4%.
***Barca*** - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:3

47e minuut.
Gaggiola onderschept slim de pass. Gaggiola met een sublieme pass. Czoska speelt de bal door. Lanuza is nu in balbezit. Lanuza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Nouri geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Załuski met een snelle inworp. Stefaniak geeft de bal voor. Lanuza maakt een snoekduik en kopt de bal. Abigantus bokst de bal weg.

62e minuut.
MacMichael geeft de bal voor. Załuski rent richting de bal. Załuski passt de bal in één keer door. Stefaniak heeft problemen om de bal te vangen. Stefaniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski passt de bal zonder na te denken. Lanuza heeft problemen om de bal te vangen. Lanuza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Lanuza is nu in balbezit. Czoska is nu in balbezit. Lanuza onderschept slim de pass. Lanuza haalt uit met een fantastische trap. Abigantus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak passt de bal met de wreef. Załuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Załuski geeft een lange en hoge pass. Lanuza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Stefaniak met een sublieme pass. Lanuza heeft problemen om de bal te vangen. Alizzi is nu in balbezit. Lanuza verovert de bal door een tackle van achteren. Lanuza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Juszkiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Załuski met een snelle inworp. Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Lanuza heeft problemen om de bal te vangen. Lanuza schiet op doel. Abigantus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
***Barca*** - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:4

79e minuut.
Csúri passt de bal in één keer door. Rozdrażewski heeft problemen om de bal te vangen. Rozdrażewski passt de bal zonder na te denken. Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abigantus speelt de bal door. Stefaniak kopt de bal weg. Lanuza rent richting de bal. Lanuza schiet op doel. Abigantus bokst de bal weg.

81e minuut.
Čepliacky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rebovič de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rozdrażewski neemt de hoekschop. Załuski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Čepliacky verovert de bal door een tackle van achteren. Čepliacky geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rozdrażewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lanuza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Alizzi geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rozdrażewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lanuza krijgt zijn hoofd ertegen. Abigantus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ***Barca*** 89%, PSZCZOŁY KOSAKOWO 11%.
***Barca*** - PSZCZOŁY KOSAKOWO 0:4