Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-28 20:59
  • Competitiewedstrijd: Liga V.028
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 20999
how i met your mother GO
v3 Tactiek 0004
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
30 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten solid
excellent Passen good
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prosec met een snelle inworp. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki geeft de bal voor. Cromwell maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Granat probeert naar een medespeler te passen. Gonzer kopt de bal weg. Cromwell is nu in balbezit. Cromwell haalt uit met een fantastische trap. Golc probeert de bal aan de voet te houden. Granat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Auanger is nu in balbezit. Piţigoi is nu in balbezit. Auanger verovert de bal door een tackle van achteren. Auanger geeft een hoge lob. Cromwell krijgt zijn hoofd ertegen. Granat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Rybkiewicz speelt de bal door. Piţigoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Piţigoi passt de bal in één keer door. Smirnov is nu in balbezit. Smirnov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Cesnak trapt de bal weg van het doel. Saraceni kopt de bal weg. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Biesicki kopt de bal weg. Piţigoi controleert de bal met de borst. Golc is nu in balbezit. Cromwell is nu in balbezit. Cromwell draait met de bal, schiet en ... Granat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Biesicki verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki begaat een overtreding. Biesicki krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Biesicki passt de bal zonder na te denken. Cromwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc is nu in balbezit. Golc schiet op doel. Granat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - GO 1:0

40e minuut.
Prosec probeert naar een medespeler te passen. Golc rent richting de bal. Gonzer is nu in balbezit. Gonzer geeft de bal voor. Cromwell springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gonzer probeert de bal met de borst te controleren. Smirnov speelt de bal door. Guano is nu in balbezit. Kossok onderschept slim de pass. Kossok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Daar is Cromwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kujawski rent richting de bal. Kujawski geeft de bal voor. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 35%, GO 65%.
how i met your mother - GO 1:0

49e minuut.
Ilha verovert de bal door een tackle van achteren. Ilha geeft een lange en hoge pass. Konopka is nu in balbezit. Cromwell onderschept slim de pass. Cromwell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Rybkiewicz met een sublieme pass. Daar is Prosec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prosec speelt de bal door. Cromwell is nu in balbezit. Cromwell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Smirnov is nu in balbezit. Rybkiewicz is nu in balbezit. Smirnov verovert de bal door een tackle van achteren. Smirnov speelt de bal door. Ţicleanu is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc verovert de bal door een tackle van achteren. Golc met een sublieme pass. Cromwell heeft problemen om de bal te vangen. Cromwell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - GO 2:0

61e minuut.
Ilha passt de bal in één keer door. Auanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Auanger probeert naar een medespeler te passen. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Saraceni is nu in balbezit. Biesicki onderschept slim de pass. Biesicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Cromwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cromwell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Burcă verovert de bal door een tackle van achteren. Prosec bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosec geeft de bal voor. Cromwell krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki passt de bal zonder na te denken. Auanger met een sublieme pass. Cromwell rent richting de bal. Cromwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Kossok rent richting de bal. Kossok schiet op doel. Cesnak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - GO 2:1

81e minuut.
Konopka rent richting de bal. Konopka geeft een hoge lob. Smirnov kopt de bal weg. Ţicleanu is nu in balbezit. Ţicleanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Prosec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biesicki rent richting de bal. Biesicki geeft de bal voor. Cromwell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cromwell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - GO 3:1

84e minuut.
Gonzer passt de bal zonder na te denken. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc passt de bal in één keer door. Daar is Cromwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cromwell haalt uit met een fantastische trap. Granat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 32%, GO 68%.
how i met your mother - GO 3:1