Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
krokodylki FC Pustyny
michal Tactiek 4-3-2-1 wing
48% Balbezit 52%
33% Spel op eigen helft 67%
5 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 7
46.3 gemiddelde waardering 51
adequate Schieten good
good Passen very good
very good Verdedigen adequate


21e minuut.
Lilholt geeft een lange en hoge pass. Fon kopt de bal weg. Scarrafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemere verovert de bal door een tackle van achteren. Nemere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Keisi is nu in balbezit. Keisi passt de bal in één keer door. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu speelt de bal door. Klungelig pakt Kobiela de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Burgutin kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keisi met de inworp. Kobiela is nu in balbezit. Kobiela geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 42%, FC Pustyny 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
krokodylki - FC Pustyny 0:0

46e minuut.
Kina komt het veld opgelopen. Mărăşescu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cărtărescu is nu in balbezit. Cărtărescu geeft een hoge lob. Świder kopt de bal weg. Klungelig pakt Adrian de bal. Băşulescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Kina is nu in balbezit. Keisi verovert de bal door een tackle van achteren. Keisi met een sublieme pass. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela schiet op doel. De bal raakt de paal. Hồng Vinh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
krokodylki - FC Pustyny 1:0

57e minuut.
Scarrafoni geeft de bal voor. Kobiela is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mărăşescu. Mărăşescu krijgt een gele kaart. Kobiela is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scarrafoni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hồng Vinh bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Autreve komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Gehrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehrig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gehrig krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Inworp. Keisi met een snelle inworp. Scarrafoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarrafoni geeft een lange en hoge pass. Sárközy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Scarrafoni passt de bal met de wreef. Karavatellis is nu in balbezit. Karavatellis passt de bal zonder na te denken. Sárközy is nu in balbezit. Sárközy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: krokodylki 24%, FC Pustyny 76%.
krokodylki - FC Pustyny 1:0