Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Royal Waterside Kaiapoi Wanderers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Howell rent richting de bal. Howell passt de bal zonder na te denken. Soloman rent richting de bal. Langer onderschept slim de pass. Langer geeft een hoge lob. Rogerson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Waterside - Kaiapoi Wanderers 0:1

11e minuut.
Daar is Harrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrison maakt een afschuwelijke overtreding. Harrison is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Wiki onderschept slim de pass. Tomes onderschept slim de pass. Met opzet legt Dodson zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dodson naar de kleedkamers voor een vroege douche.

26e minuut.
Soloman rent richting de bal. Soloman geeft de bal voor. Poidevin is nu in balbezit. Fleming bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mckay passt de bal in één keer door. Macdonald rent richting de bal. Macdonald met een sublieme pass. Hore rent richting de bal. Hore haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Foster probeert naar een medespeler te passen. Hughes is nu in balbezit. Hughes met een sublieme pass. Hore is nu in balbezit. Hore haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Royal Waterside - Kaiapoi Wanderers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Waterside 58%, Kaiapoi Wanderers 42%.
Royal Waterside - Kaiapoi Wanderers 0:2

61e minuut.
Steel bereikt de bal nog maar net als eerste. Steel met een sublieme pass. Foster speelt de bal door. Hore is nu in balbezit. Hore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughes is nu in balbezit. Hughes speelt de bal door. Hore rent richting de bal. Hore schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klungelig pakt Soloman de bal. Foster is nu in balbezit. Foster passt de bal in één keer door. Fleming rent richting de bal. Fleming draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Wiki is nu in balbezit. Wiki passt de bal met de wreef. Macdonald rent richting de bal. Hird onderschept slim de pass. Hird geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Royal Waterside 50%, Kaiapoi Wanderers 50%.
Royal Waterside - Kaiapoi Wanderers 0:2