Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-26 23:11
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42416
ANFIELD LFC Chuck Norris FC
back Tactiek 532 (2022)
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 66
solid Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Muraru rent richting de bal. Abellí onderschept slim de pass. Abellí haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

2e minuut.
Albán onderschept slim de pass. Albán geeft een lange en hoge pass. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hota onderschept slim de pass. Hota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Mazurczak is nu in balbezit. Abellí begaat een overtreding. Mazurczak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazurczak met een snel genomen vrije trap. Cuesta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hota kopt de bal weg. Daar is Magenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Waleński rent richting de bal. Abellí onderschept slim de pass. Abellí draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Komar speelt de bal door. Molina rent richting de bal. Met opzet legt Mazurczak zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mazurczak naar de kleedkamers voor een vroege douche.

23e minuut.
Komar onderschept slim de pass. Komar probeert naar een medespeler te passen. Lippelt met een sublieme pass. Abellí bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hota is nu in balbezit. Skarlas onderschept slim de pass. Hota is nu in balbezit. Hota geeft een lange en hoge pass. Abellí springt en kopt de bal. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Komar met een sublieme pass. Lippelt is nu in balbezit. Lippelt passt de bal met de wreef. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Abellí rent richting de bal. Muraru legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abellí raakt geblesseerd tijdens het duel. Abellí neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:1

35e minuut.
Lippelt heeft problemen om de bal te vangen. Lippelt geeft de bal voor. Hota is nu in balbezit. Hota schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:2

45e minuut.
Madureira rent richting de bal. Madureira geeft een lange en hoge pass. Abellí bereikt de bal nog maar net als eerste. Abellí haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:3

45e minuut.
Hota raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jütte komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 64%, Chuck Norris FC 36%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 0:3

58e minuut.
Jütte bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` onderschept slim de pass. Waleński is nu in balbezit. Waleński geeft de bal voor. Polson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 1:3

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cuesta stond buitenspel. Bonifaz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Polson stond buitenspel. Trikoupis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 45%, Chuck Norris FC 55%.
ANFIELD LFC - Chuck Norris FC 1:3