Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-31 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Soggy Bog Marsh
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19438
The Swamp Monsters ANFIELD LFC
One S11R Tactiek back
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
54.4 gemiddelde waardering 58.6
very good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


2e minuut.
Barbas met een sublieme pass. Gambarini rent richting de bal. Gambarini passt de bal in één keer door. Barbas is nu in balbezit. Barbas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Piron rent richting de bal. Piron passt de bal zonder na te denken. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... Kudra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:1

13e minuut.
Dalnoki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piron met de inworp. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurczak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vasikauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasikauskas geeft een lange en hoge pass. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Simovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Daar is Skarlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skarlas geeft een hoge lob. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... Kudra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:2

37e minuut.
Piron is nu in balbezit. Piron probeert naar een medespeler te passen. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson draait met de bal, schiet en ... Kudra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:3

43e minuut.
Arumäe passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gambarini de bal. Piron maakt een afschuwelijke overtreding. Piron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 54%, ANFIELD LFC 46%.
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:3

46e minuut.
Pokora komt het veld opgelopen. Fijas komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Bekő speelt de bal door. Barkley rent richting de bal. Mazurczak begaat een overtreding. Mazurczak krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron probeert naar een medespeler te passen. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap. Kudra bokst de bal weg.

59e minuut.
Basta passt de bal met de wreef. Teska bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas maakt een afschuwelijke overtreding. Barbas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pokora onderschept slim de pass. Pokora speelt de bal door. Polson rent richting de bal. Polson schiet op doel. Kudra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 0:4

68e minuut.
Irwin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gambarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak begaat een overtreding. Mazurczak krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Bekő speelt de bal door. Daar is Barbas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbas onderschept slim de pass. Barbas haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 1:4

73e minuut.
Ings komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Arumäe de bal. Polson onderschept slim de pass. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Swamp Monsters 36%, ANFIELD LFC 64%.
The Swamp Monsters - ANFIELD LFC 1:5