Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-06 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 46999
ANFIELD LFC Thamesmead Town FC
back Tactiek U21 4312
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 69.1
very good Schieten formidable
solid Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


7e minuut.
Vasikauskas passt de bal met de wreef. Cuesta is nu in balbezit. Covey is nu in balbezit. Polson onderschept slim de pass. Polson draait met de bal, schiet en ... Perner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Chyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyła passt de bal met de wreef. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:1

30e minuut.
Muraru rent richting de bal. Derbin verovert de bal door een tackle van achteren. Derbin met een sublieme pass. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Derbin rent richting de bal. Derbin speelt de bal door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace geeft een hoge lob. Moskov krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mazurczak passt de bal in één keer door. Waleński probeert naar een medespeler te passen. Vasikauskas is nu in balbezit. Vasikauskas geeft de bal voor. Polson krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Radke geeft een hoge lob. Derbin kopt de bal weg. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace geeft de bal voor. Moskov maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 67%, Thamesmead Town FC 33%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 0:1

46e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Wallace passt de bal met de wreef. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke geeft de bal voor. Moskov krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Skarlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavin verovert de bal door een tackle van achteren. Cavin geeft een lange en hoge pass. Moskov rent richting de bal. Moskov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Carroll komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Vasikauskas passt de bal met de wreef. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Covey verovert de bal door een tackle van achteren. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:1

74e minuut.
Klungelig pakt Wallace de bal. Wallace geeft een lange en hoge pass. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov verovert de bal door een tackle van achteren. Moskov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Waleński met een harde bal richting middenveld. Cuesta probeert naar een medespeler te passen. Mazurczak speelt de bal door. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Cavin is nu in balbezit. Cavin passt de bal zonder na te denken. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:2

79e minuut.
Skarlas speelt de bal door. Wallace bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace speelt de bal door. Daar is Derbin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vasikauskas passt de bal zonder na te denken. Cuesta rent richting de bal. Radke geeft een hoge lob. Moskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Moskov rent richting de bal. Moskov passt de bal met de wreef. Wallace speelt de bal door. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 70%, Thamesmead Town FC 30%.
ANFIELD LFC - Thamesmead Town FC 1:2