Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-28 22:10
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Princes Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 55566
Thamesmead Town FC ANFIELD LFC
U21 4312 Tactiek offside
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
67.2 gemiddelde waardering 59.1
formidable Schieten very good
outstanding Passen solid
very good Verdedigen formidable


10e minuut.
Pasquali geeft een hoge lob. Derbin rent richting de bal. Maghiran maakt een afschuwelijke overtreding. Maghiran krijgt een gele kaart. Derbin raakt geblesseerd tijdens het duel. Dydek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 1:0

13e minuut.
Chyła onderschept slim de pass. Chyła passt de bal in één keer door. Daar is Radke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radke geeft de bal voor. Derbin krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Miller rent richting de bal. Teska begaat een overtreding. Miller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dydek met een snel genomen vrije trap. Miller springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Radke is nu in balbezit. Radke passt de bal met de wreef. Miller is nu in balbezit. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Radke rent richting de bal. Radke geeft een hoge lob. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 2:0

22e minuut.
Dydek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dydek passt de bal zonder na te denken. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 3:0

25e minuut.
Dydek met een sublieme pass. Kupisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupisz passt de bal zonder na te denken. Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kupisz geeft een hoge lob. Tshegel` heeft problemen om de bal te vangen. Miller rent richting de bal. Miller draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 4:0

34e minuut.
Radke bereikt de bal nog maar net als eerste. Radke geeft een hoge lob. Skarlas heeft problemen om de bal te vangen. Derbin bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 23%, ANFIELD LFC 77%.
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 4:0

46e minuut.
Fijas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Terrazas met een sublieme pass. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago geeft een hoge lob. Radke is nu in balbezit. Radke geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butler komt het veld opgelopen. Carroll komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Butler speelt de bal door. Daar is Radke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miller de bal. Miller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Waleński probeert naar een medespeler te passen. Vasikauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasikauskas speelt de bal door. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel. Gharabaghtsyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Polson stond buitenspel. Fojut komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Klungelig pakt Waleński de bal. Fojut probeert naar een medespeler te passen. Radke is nu in balbezit. Radke geeft een hoge lob. Derbin springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Skarlas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Butler de bal. Butler probeert naar een medespeler te passen. Radke rent richting de bal. Radke geeft een lange en hoge pass. Derbin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 5:0

83e minuut.
Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Szabics is nu in balbezit. Szabics passt de bal in één keer door. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Derbin geeft een lange en hoge pass. Fojut kopt de bal weg. Butler met een sublieme pass. Klungelig pakt Radke de bal. Radke geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan bokst de bal weg.

89e minuut.
Radke rent richting de bal. Radke geeft de bal voor. Butler kopt de bal weg. Derbin rent richting de bal. Derbin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thamesmead Town FC 22%, ANFIELD LFC 78%.
Thamesmead Town FC - ANFIELD LFC 6:0