Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Legia Będzin ANFIELD LFC
LEG 30 Tactiek back
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 8
63.3 gemiddelde waardering 57.2
zeer goed Schieten solide
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen uitmuntend


5e minuut.
Rubinshtein met een sublieme pass. Reuland rent richting de bal. Reuland geeft een lange en hoge pass. Silverinha springt en kopt de bal. Çığırtkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 1:0

19e minuut.
Szczucki met een sublieme pass. Tschudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru begaat een overtreding. Muraru krijgt een gele kaart. Tschudi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tschudi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Reus geeft een hoge lob. Inworp. Vasikauskas met een snelle inworp. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Jones onderschept slim de pass. Maghiran begaat een overtreding. Jones is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tschudi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Silverinha maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reuland geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Silverinha maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Jones is nu in balbezit. Magenta begaat een overtreding. Jones is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tschudi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jones krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Reuland onderschept slim de pass. Reuland passt de bal met de wreef. Silverinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legia Będzin - ANFIELD LFC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 34%, ANFIELD LFC 66%.
Legia Będzin - ANFIELD LFC 2:0

49e minuut.
Jones passt de bal zonder na te denken. Tschudi rent richting de bal. Tschudi passt de bal in één keer door. Silverinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Silverinha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Buitenspel voor Polson. Goede buitenspelval van de verdediging. Chilwell komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Cork komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Reus geeft een hoge lob. Reuland rent richting de bal. Reuland passt de bal in één keer door. Daar is Chilwell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilwell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Huckerby komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Reus onderschept slim de pass. Reuland is nu in balbezit. Reuland passt de bal met de wreef. Huckerby is nu in balbezit. Huckerby haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legia Będzin 31%, ANFIELD LFC 69%.
Legia Będzin - ANFIELD LFC 2:0