Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-17 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Cranmere Green
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 24289
Fenland Vikings ANFIELD LFC
zzzz442zzzz Tactiek back
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
59.8 gemiddelde waardering 59.7
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


14e minuut.
Fuchs passt de bal met de wreef. Souto is nu in balbezit. Souto speelt de bal door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Berdal speelt de bal door. Daar is Szabics, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szabics passt de bal in één keer door. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Skarlas geeft een hoge lob. Ngọc Khôi rent richting de bal. Polson verovert de bal door een tackle van achteren. Polson schiet op doel. Nachteule werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 0:1

19e minuut.
Szabics heeft problemen om de bal te vangen. Szabics speelt de bal door. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta schiet op doel. Nachteule maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 0:2

21e minuut.
Camal passt de bal met de wreef. Fuchs geeft een lange en hoge pass. Antolak rent richting de bal. Antolak draait met de bal, schiet en ... Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 1:2

23e minuut.
Fuchs is nu in balbezit. Fuchs geeft de bal voor. Antolak is nu in balbezit. Antolak haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 2:2

29e minuut.
Polson kan de bal niet met de borst controleren. Tataroğlu speelt de bal door. Berdal bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdal geeft een lange en hoge pass. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 3:2

37e minuut.
Risi met een sublieme pass. Souto met een sublieme pass. Antolak rent richting de bal. Antolak schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Antolak de bal. Antolak passt de bal zonder na te denken. Berdal is nu in balbezit. Berdal geeft een lange en hoge pass. Ochoa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 39%, ANFIELD LFC 61%.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 3:2

52e minuut.
Polson controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Risi neemt vlug de vrije trap. Magenta heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Inworp. Fijas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak probeert naar een medespeler te passen. Szabics is nu in balbezit. Szabics geeft een lange en hoge pass. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szabics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Nachteule verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nachteule niet meer kan verder spelen. Yüceşen komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vasikauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Vasikauskas geeft de bal voor. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Yüceşen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 3:3

79e minuut.
Fuchs met een sublieme pass. Camal rent richting de bal. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Polson rent richting de bal. Yüceşen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Tshegel` kopt de bal weg. Vasikauskas speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Berdal de bal onder controle te krijgen. Szabics geeft een lange en hoge pass. Polson springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 3:4

85e minuut.
Ochoa rent richting de bal. Magenta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ochoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fuchs met een snel genomen vrije trap. Ochoa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Vasikauskas is nu in balbezit. Vasikauskas passt de bal in één keer door. Fijas rent richting de bal. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Yüceşen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenland Vikings 50%, ANFIELD LFC 50%.
Fenland Vikings - ANFIELD LFC 3:4