Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-20 21:26
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: Navua Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25684
Navua ANFIELD LFC
433 Tactiek back
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
54.1 gemiddelde waardering 60.1
solid Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


3e minuut.
Arežina probeert naar een medespeler te passen. Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pokora krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Epure bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Cuesta rent richting de bal. Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mazurczak geeft een hoge lob. Cuesta kopt de bal weg. Kovács probeert de bal met de borst te controleren. Polson is nu in balbezit. Polson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vasikauskas geeft de bal voor. Polson krijgt zijn hoofd ertegen. Kovács probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Chapiquije geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasikauskas met de inworp. Polson is nu in balbezit. Polson schiet op doel. Placykiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bellot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuesta rent richting de bal. Cuesta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - ANFIELD LFC 0:1

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Placykiewicz niet meer kan verder spelen. Budeš komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Klungelig pakt Mężyk de bal. Polson rent richting de bal. Polson met een sublieme pass. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navua 66%, ANFIELD LFC 34%.
Navua - ANFIELD LFC 0:1

50e minuut.
Magenta kopt de bal weg. Daar is Mazurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manichejski is nu in balbezit. Vasikauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasikauskas geeft een hoge lob. Budeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Tshegel` geeft een hoge lob. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - ANFIELD LFC 0:2

60e minuut.
Pokora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arežina probeert naar een medespeler te passen. Pokora geeft een hoge lob. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Magenta verovert de bal door een tackle van achteren. Magenta geeft een hoge lob. Cuesta rent richting de bal. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson schiet op doel. Budeš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Manichejski is nu in balbezit. Vasikauskas onderschept slim de pass. Vasikauskas geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chapiquije onderschept slim de pass. Chapiquije met een sublieme pass. Vasikauskas probeert naar een medespeler te passen. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... Budeš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Polson rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pokora geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Polson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Mizda de bal onder controle te krijgen. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson met een sublieme pass. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Budeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - ANFIELD LFC 0:3

85e minuut.
Vasikauskas geeft een hoge lob. Polson is nu in balbezit. Polson passt de bal zonder na te denken. Cuesta rent richting de bal. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Budeš verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Mazurczak rent richting de bal. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson haalt uit met een fantastische trap. Budeš probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Navua - ANFIELD LFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Navua 66%, ANFIELD LFC 34%.
Navua - ANFIELD LFC 0:4