Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-14 21:21
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34546
ANFIELD LFC Navua
back Tactiek 433
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
60.3 gemiddelde waardering 53.2
formidable Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
Na een snelle pass probeert Arežina de bal onder controle te krijgen. Wale rent richting de bal. Mazurczak onderschept slim de pass. Mazurczak passt de bal in één keer door. Polson rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Afonin probeert naar een medespeler te passen. Orlandini bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlandini passt de bal zonder na te denken. Süphanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Süphanoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kovács heeft problemen om de bal te vangen. Cuesta is nu in balbezit. Kovács begaat een overtreding. Kovács krijgt een gele kaart. Cuesta raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazurczak met een snel genomen vrije trap. Cuesta maakt een snoekduik en kopt de bal. Budeš bokst de bal weg. Bellot verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Manichejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Polson is nu in balbezit. Polson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 51%, Navua 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ANFIELD LFC - Navua 0:0

51e minuut.
Piron bereikt de bal nog maar net als eerste. Piron geeft een lange en hoge pass. Daar is Bellot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Navua 1:0

58e minuut.
Piron kopt de bal weg. Mazurczak geeft een hoge lob. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. Budeš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Navua 2:0

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fijas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Fijas de bal. Chapiquije verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasikauskas. Vasikauskas krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Orlandini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Manichejski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waleński. Waleński krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Fijas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bellot de bal onder controle te krijgen. Mazurczak kopt de bal weg. Fijas is nu in balbezit. Fijas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Tshegel` geeft een lange en hoge pass. Piron kopt de bal weg. Polson rent richting de bal. Polson draait met de bal, schiet en ... Budeš maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson met een sublieme pass. Fijas rent richting de bal. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Navua 3:0

86e minuut.
Manichejski probeert de bal met de borst te controleren. Fijas is nu in balbezit. Fijas passt de bal zonder na te denken. Vasikauskas geeft een hoge lob. Polson maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Mazurczak onderschept slim de pass. Waleński rent richting de bal. Mazurczak is nu in balbezit. Waleński geeft een hoge lob. Polson maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chapiquije speelt de bal door. Tshegel` geeft de bal voor. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas is nu in balbezit. Fijas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 37%, Navua 63%.
ANFIELD LFC - Navua 3:0