Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RTS Widzew Łódz ANFIELD LFC
Final_4-3-1-2P Tactiek back
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
52.6 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten formidable
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Kanischev onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Piron neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Cuesta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 0:1

5e minuut.
Robѕon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Levyan de bal. Skarlas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skarlas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Piron is nu in balbezit. Piron probeert naar een medespeler te passen. Polson rent richting de bal. Polson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Piron met een snelle inworp. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polson krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Luts probeert naar een medespeler te passen. Skarlas onderschept slim de pass. Levyan rent richting de bal. Levyan probeert naar een medespeler te passen. Paranghel is nu in balbezit. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasikauskas met de inworp. Merson rent richting de bal. Polson onderschept slim de pass. Polson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Kanischev de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piron geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Polson springt en kopt de bal. Rigal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Piron rent richting de bal. Piron passt de bal zonder na te denken. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson draait met de bal, schiet en ... Aytemiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Łódz 49%, ANFIELD LFC 51%.
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 0:2

46e minuut.
Epremyan komt het veld opgelopen. Hammer komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Adasme verovert de bal door een tackle van achteren. Adasme speelt de bal door. Levyan is nu in balbezit. Levyan geeft een hoge lob. Hammer krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Polson passt de bal zonder na te denken. Vasikauskas is nu in balbezit. Vasikauskas passt de bal zonder na te denken. Cuesta is nu in balbezit. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Aytemiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polson rent richting de bal. Polson haalt uit met een fantastische trap. Aytemiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rigal passt de bal met de wreef. Epremyan is nu in balbezit. Epremyan probeert naar een medespeler te passen. Hammer rent richting de bal. Hammer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Çığırtkan trapt de bal weg van het doel. Mazurczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Gellér de bal. Polson is nu in balbezit. Polson schiet op doel. Aytemiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Polson passt de bal zonder na te denken. Vasikauskas heeft problemen om de bal te vangen. Vasikauskas geeft een hoge lob. Cuesta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 0:3

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fijas komt het veld opgelopen. Gaszyński komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Robѕon speelt de bal door. Klungelig pakt Vasikauskas de bal. Kanischev rent richting de bal. Polson rent richting de bal. Polson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Waleński geeft de bal voor. Gellér bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson onderschept slim de pass. Polson draait met de bal, schiet en ... Aytemiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aytemiz niet meer kan verder spelen.

73e minuut.
Adasme met een sublieme pass. Mazurczak is nu in balbezit. Mazurczak passt de bal zonder na te denken. Polson is nu in balbezit. Polson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 0:4

75e minuut.
Skarlas heeft problemen om de bal te vangen. Levyan is nu in balbezit. Piron begaat een overtreding. Piron krijgt een gele kaart. Levyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macleod komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Vasikauskas is nu in balbezit. Gaszyński begaat een overtreding. Vasikauskas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mazurczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fijas springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 0:5

77e minuut.
Fijas onderschept slim de pass. Piron is nu in balbezit. Piron passt de bal zonder na te denken. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran geeft de bal voor. Epremyan is nu in balbezit. Fijas onderschept slim de pass. Fijas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 0:6

83e minuut.
Tshegel` onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adasme zal de hoekschop nemen. Hammer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 1:6

90e minuut.
Piron met een snelle inworp. Mazurczak geeft de bal voor. Epremyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas verovert de bal door een tackle van achteren. Fijas haalt uit met een fantastische trap. Paal! Macleod probeert de bal aan de voet te houden. Fijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RTS Widzew Łódz 46%, ANFIELD LFC 54%.
RTS Widzew Łódz - ANFIELD LFC 1:7