Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-07-27 22:00
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 37835
ANFIELD LFC Man United 1995-96
back Tactiek Oppo
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 64.5
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Sarkissian met een sublieme pass. Tshegel` is nu in balbezit. Polcini verovert de bal door een tackle van achteren. Polcini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 0:1

4e minuut.
Asprilla passt de bal in één keer door. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maghiran de bal onder controle te krijgen. Çığırtkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 0:2

5e minuut.
Daar is Davies, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasikauskas. Davies raakt geblesseerd tijdens het duel. Berent met een snel genomen vrije trap. Sarkissian krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Polcini kopt de bal weg. Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Häfliger bokst de bal weg.

31e minuut.
Hécquet kopt de bal weg. Waleński heeft problemen om de bal te vangen. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 0:3

39e minuut.
Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet verovert de bal door een tackle van achteren. Hécquet speelt de bal door. Davies rent richting de bal. Davies geeft een lange en hoge pass. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Bigalı rent richting de bal. Bigalı passt de bal in één keer door. Davies is nu in balbezit. Davies geeft de bal voor. Sarkissian springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cudak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 70%, Man United 1995-96 30%.
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 0:3

46e minuut.
Brownhill komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Waleński geeft een hoge lob. Polson probeert de bal aan de voet te houden. Bigalı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bigalı krijgt een gele kaart. Polson raakt geblesseerd tijdens het duel. Mazurczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cuesta springt en kopt de bal. Häfliger bokst de bal weg.

50e minuut.
Brownhill rent richting de bal. Tshegel` bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill onderschept slim de pass. Cudak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sojka geeft een hoge lob. Cuesta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasikauskas geeft de bal voor. Polson springt en kopt de bal. Häfliger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:3

62e minuut.
Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian verovert de bal door een tackle van achteren. Magenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian onderschept slim de pass. Sarkissian schiet op doel. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hécquet zal de hoekschop nemen. Sarkissian maakt een snoekduik en kopt de bal. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sarkissian heeft problemen om de bal te vangen. Sarkissian passt de bal met de wreef. Magenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak onderschept slim de pass. Cudak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Imperovičius komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Burgoci onderschept slim de pass. Burgoci probeert naar een medespeler te passen. Hécquet probeert naar een medespeler te passen. Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Sojka rent richting de bal. Mazurczak verovert de bal door een tackle van achteren. Mazurczak passt de bal met de wreef. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Imperovičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Imperovičius passt de bal in één keer door. Brownhill rent richting de bal. Brownhill geeft de bal voor. Sarkissian krijgt zijn hoofd ertegen. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran geeft een lange en hoge pass. Mâţea kopt de bal weg. Sarkissian is nu in balbezit. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Brownhill geeft een hoge lob. Skarlas kopt de bal weg. Hécquet bereikt de bal nog maar net als eerste. Hécquet geeft een lange en hoge pass. Cudak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Çığırtkan bokst de bal weg.

83e minuut.
Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cudak is nu in balbezit. Cudak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:4

90e minuut.
Vasikauskas passt de bal zonder na te denken. Imperovičius geeft de bal voor. Maghiran is nu in balbezit. Sarkissian verovert de bal door een tackle van achteren. Sarkissian haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sarkissian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarkissian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 57%, Man United 1995-96 43%.
ANFIELD LFC - Man United 1995-96 1:5