Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-08-03 22:09
  • Competitiewedstrijd: Premiership
  • Stadion: YNWA
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28846
ANFIELD LFC AFC Bramford Lane
back Tactiek Standard
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten very good
solid Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Gil geeft een hoge lob. Daar is Ziętek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magenta rent richting de bal. Ziętek onderschept slim de pass. Ziętek haalt uit met een fantastische trap. Çığırtkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Szabics speelt de bal door. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cuesta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Polson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 1:0

34e minuut.
Polson speelt de bal door. Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuesta draait met de bal, schiet en ... Rumi rayen probeert de bal aan de voet te houden. Stănciulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 2:0

42e minuut.
Michoń met een sublieme pass. Daar is Vecchia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vecchia passt de bal zonder na te denken. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 63%, AFC Bramford Lane 37%.
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 2:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vecchia met een snelle inworp. Klink met een sublieme pass. Vecchia geeft de bal voor. Ziętek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Klink met een snelle inworp. Vasikauskas rent richting de bal. Vecchia onderschept slim de pass. Vecchia geeft een lange en hoge pass. Amalfitano springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Maghiran geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michoń met de inworp. Amalfitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Amalfitano geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Goldberger is nu in balbezit. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Polson is nu in balbezit. Polson haalt uit met een fantastische trap. Stănciulescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 3:0

88e minuut.
Serafín probeert naar een medespeler te passen. Klink rent richting de bal. Klink passt de bal zonder na te denken. Ziętek heeft problemen om de bal te vangen. Ziętek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ANFIELD LFC 70%, AFC Bramford Lane 30%.
ANFIELD LFC - AFC Bramford Lane 3:0