Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eternal Knights United Cats
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten average
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Straker rent richting de bal. Straker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yang de bal. Brabham rent richting de bal. Brabham haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Tucker de bal onder controle te krijgen. Magon rent richting de bal. Whitehouse onderschept slim de pass. Brabham rent richting de bal. Brabham draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Whitehouse onderschept slim de pass. Whitehouse met een sublieme pass. Tome rent richting de bal. Brabham verovert de bal door een tackle van achteren. Brabham draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Eternal Knights - United Cats 0:1

14e minuut.
Sevin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardiner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cooper moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cooper kan niet meer verder spelen. Edwards komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Tome kopt de bal weg. Daar is Magon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitehouse rent richting de bal. Brabham bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabham draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yang speelt de bal door. Klungelig pakt Tong de bal. Richards maakt een afschuwelijke overtreding. Richards krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Georgio heeft problemen om de bal te vangen. Straker is nu in balbezit. Georgio begaat een overtreding. Georgio krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 61%, United Cats 39%.
Eternal Knights - United Cats 0:1

68e minuut.
Yang met een sublieme pass. Richards is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sevin. Sevin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eternal Knights 49%, United Cats 51%.
Eternal Knights - United Cats 0:1