Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-09-07 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: Feral Pigs Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 16220
Feral Pigs Hippy
trixy3 Tactiek 3-4-3 H
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
58.4 gemiddelde waardering 65.5
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Pizzato rent richting de bal. Pizzato geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pedrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taylor geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Chavarría heeft problemen om de bal te vangen. Taylor is nu in balbezit. Taylor passt de bal met de wreef. Kurański is nu in balbezit. Kurański schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Süveges met de inworp. Đorđević is nu in balbezit. Đorđević geeft de bal voor. Tường Minh is nu in balbezit. Tường Minh schiet op doel. Musella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtyczka onderschept slim de pass. Wojtyczka geeft een lange en hoge pass. Daar is Panten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nell onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hippy 0:1

36e minuut.
Gallaudí geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojtyczka met de inworp. Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Panten legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Farmer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farmer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Musella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hippy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feral Pigs 58%, Hippy 42%.
Feral Pigs - Hippy 0:2

52e minuut.
Baptista rent richting de bal. Sezek verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzieri probeert naar een medespeler te passen. Kurański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurański draait met de bal, schiet en ... Ortuño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lima heeft problemen om de bal te vangen. Chavarría rent richting de bal. Lima verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Feral Pigs - Hippy 1:2

55e minuut.
Gallaudí probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bronkowski is nu in balbezit. Bronkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tường Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Minh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pedrera met een sublieme pass. Taylor rent richting de bal. Taylor passt de bal zonder na te denken. Lima is nu in balbezit. Lima haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rathnau komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Farmer controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pareiko komt het veld opgelopen. Keppler komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Rathnau is nu in balbezit. Rathnau geeft een hoge lob. Keppler met een sublieme pass. Farmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Farmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feral Pigs 50%, Hippy 50%.
Feral Pigs - Hippy 1:2