Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brothers for life ND du Chemin
PRISE EN MAIN Tactiek torsvollur
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 65.5
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Ćurčić onderschept slim de pass. Ćurčić geeft de bal voor. Daar is Kroča, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bonhomme probeert de bal met de borst te controleren. Heinz rent richting de bal. Bonhomme onderschept slim de pass. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. Piasecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Boudin rent richting de bal. Boudin speelt de bal door. Mitseas is nu in balbezit. Mitseas geeft de bal voor. Ćurčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Klungelig pakt Boudin de bal. Morfonios probeert naar een medespeler te passen. Daar is Noodapera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morfonios is nu in balbezit. Morfonios passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme passt de bal in één keer door. Boudin speelt de bal door. Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mitseas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande verovert de bal door een tackle van achteren. Sande probeert naar een medespeler te passen. Pentikkä heeft problemen om de bal te vangen. Pentikkä geeft een lange en hoge pass. Neveu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mitseas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme geeft een hoge lob. Ćurčić maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Neveu speelt de bal door. Pyskaty kopt de bal weg. Ćurčić heeft problemen om de bal te vangen. Ćurčić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mitseas onderschept slim de pass. Mitseas geeft de bal voor. Bonhomme kopt de bal weg. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić draait met de bal, schiet en ... Piasecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Llosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Fabuľa passt de bal in één keer door. Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurčić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piasecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pyskaty met de inworp. Boudin rent richting de bal. Boudin geeft de bal voor. Ćurčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurčić schiet op doel. Piasecki bokst de bal weg.

40e minuut.
Kroča heeft problemen om de bal te vangen. Boudin speelt de bal door. Mitseas is nu in balbezit. Mitseas geeft de bal voor. Ćurčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 55%, ND du Chemin 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brothers for life - ND du Chemin 0:0

46e minuut.
Fabuľa speelt de bal door. Boudin met een sublieme pass. Pyskaty is nu in balbezit. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Bonhomme springt en kopt de bal. Piasecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Fabuľa geeft een lange en hoge pass. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme geeft een hoge lob. Ćurčić rent richting de bal. Ćurčić schiet op doel. Piasecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Fabuľa probeert naar een medespeler te passen. Mitseas met een sublieme pass. Ćurčić is nu in balbezit. Ćurčić schiet op doel. Piasecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brothers for life - ND du Chemin 0:1

66e minuut.
Mednyánszky geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boudin met een snelle inworp. Pyskaty geeft een lange en hoge pass. Ćurčić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Fabuľa verovert de bal door een tackle van achteren. Fabuľa geeft een hoge lob. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. Piasecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

89e minuut.
Mednyánszky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matras komt het veld opgelopen. Lukácsi kopt de bal weg. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Boudin maakt een afschuwelijke overtreding. Boudin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brothers for life 50%, ND du Chemin 50%.
Brothers for life - ND du Chemin 0:1