Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dalen JohnT
Normal Tactiek SCOTT352
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 51.8
matig Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Langiller schiet op doel. Jerne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojdała rent richting de bal. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Østervig probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:1

11e minuut.
Wojdała is nu in balbezit. Wojdała probeert naar een medespeler te passen. Langiller is nu in balbezit. Langiller schiet op doel. Nielsen Kjær werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:2

14e minuut.
Østervig is nu in balbezit. Østervig geeft een lange en hoge pass. Møge speelt de bal door. Daar is Langiller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:3

15e minuut.
Bak probeert naar een medespeler te passen. Dostrup heeft problemen om de bal te vangen. Dostrup passt de bal in één keer door. Wojdała rent richting de bal. Wojdała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

17e minuut.
Drajer is nu in balbezit. Drajer geeft de bal voor. Klungelig pakt Wojdała de bal. Mølgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølgaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:4

20e minuut.
Drajer bereikt de bal nog maar net als eerste. Drajer speelt de bal door. Bøje rent richting de bal. Bøje geeft een lange en hoge pass. Wojdała krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mølgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølgaard passt de bal zonder na te denken. Wojdała rent richting de bal. Wojdała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:5

24e minuut.
Sigurdsson is nu in balbezit. Sigurdsson geeft de bal voor. Drajer probeert de bal met de borst te controleren. Drajer geeft de bal voor. Wojdała krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Langiller maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:6

26e minuut.
Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedegaard passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jerne de bal. Langiller is nu in balbezit. Langiller haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bøje met een sublieme pass. Klungelig pakt Sigurdsson de bal. Sigurdsson geeft een lange en hoge pass. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nielsen Kjær niet meer kan verder spelen. Wallenberg komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Hedegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Mølgaard onderschept slim de pass. Mølgaard speelt de bal door. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

33e minuut.
Vinding bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan onderschept slim de pass. Cyrzan probeert naar een medespeler te passen. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała schiet op doel. Wallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cyrzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyrzan probeert naar een medespeler te passen. Bering bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:7

37e minuut.
Bak kopt de bal weg. Drajer rent richting de bal. Drajer passt de bal zonder na te denken. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:8

44e minuut.
Møge kopt de bal weg. Langiller is nu in balbezit. Langiller passt de bal met de wreef. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała draait met de bal, schiet en ... Wallenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:9

45e minuut.
Dostrup passt de bal met de wreef. Langiller heeft problemen om de bal te vangen. Hedegaard rent richting de bal. Langiller verovert de bal door een tackle van achteren. Langiller haalt uit met een fantastische trap. Wallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalen 80%, JohnT 20%.
Dalen - JohnT 0:10

48e minuut.
Hedegaard is nu in balbezit. Mølgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Mølgaard met een sublieme pass. Langiller is nu in balbezit. Langiller haalt uit met een fantastische trap. Wallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wojdała de bal. Østervig is nu in balbezit. Wojdała onderschept slim de pass. Wojdała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:11

48e minuut.
Dostrup speelt de bal door. Daar is Bak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raun rent richting de bal. Langiller rent richting de bal. Langiller draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Østervig kopt de bal weg. Klungelig pakt Raun de bal. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Wallenberg bokst de bal weg.

53e minuut.
Daar is Bonderup, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bøje onderschept slim de pass. Bøje speelt de bal door. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sigurdsson onderschept slim de pass. Bering is nu in balbezit. Sigurdsson onderschept slim de pass. Sigurdsson geeft een lange en hoge pass. Langiller krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vinding passt de bal met de wreef. Mølgaard is nu in balbezit. Mølgaard passt de bal zonder na te denken. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:12

73e minuut.
Raun rent richting de bal. Wojdała verovert de bal door een tackle van achteren. Wojdała speelt de bal door. Langiller bereikt de bal nog maar net als eerste. Langiller haalt uit met een fantastische trap. Wallenberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Hedegaard is nu in balbezit. Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Drajer passt de bal met de wreef. Langiller rent richting de bal. Mølgaard geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:13

76e minuut.
Dostrup probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dostrup rent richting de bal. Langiller is nu in balbezit. Langiller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:14

81e minuut.
Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Østervig rent richting de bal. Wojdała onderschept slim de pass. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. Wallenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:15

82e minuut.
Dostrup passt de bal zonder na te denken. Hedegaard is nu in balbezit. Hedegaard probeert naar een medespeler te passen. Langiller controleert de bal met de borst. Langiller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mølgaard met een sublieme pass. Daar is Langiller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Langiller met een sublieme pass. Wojdała bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojdała haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Jerne geeft een lange en hoge pass. Møge kopt de bal weg. Langiller geeft een hoge lob. Daar is Wojdała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojdała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dalen - JohnT 0:16

89e minuut.
Sigurdsson passt de bal zonder na te denken. Wojdała is nu in balbezit. Wojdała probeert naar een medespeler te passen. Langiller rent richting de bal. Langiller draait met de bal, schiet en ... Wallenberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dalen 85%, JohnT 15%.
Dalen - JohnT 0:16