Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
EMINENCE FC Smoking Boys
74STAND Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 21.5
solide Schieten slecht
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Chukwunyere is nu in balbezit. Dodos verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos geeft een hoge lob. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Nazyapmaz geeft een lange en hoge pass. Rogacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Monye rent richting de bal. Rogacz onderschept slim de pass. Rogacz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Prastowo bereikt de bal nog maar net als eerste. Prastowo passt de bal in één keer door. Kolumbić probeert naar een medespeler te passen. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rogacz onderschept slim de pass. Daar is Kolumbić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolumbić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rogacz de bal. Rogacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Smoking Boys 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Kolumbić de bal. Monye bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolumbić onderschept slim de pass. Kolumbić draait met de bal, schiet en ... Offor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Smoking Boys 2:0

31e minuut.
Dodos speelt de bal door. Kolumbić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolumbić probeert naar een medespeler te passen. Rogacz rent richting de bal. Rogacz draait met de bal, schiet en ... Offor bokst de bal weg.

33e minuut.
Emigo is nu in balbezit. Kolumbić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Emigo. Emigo krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Laslandes passt de bal in één keer door. Dodos heeft problemen om de bal te vangen. Dodos passt de bal zonder na te denken. Rogacz rent richting de bal. Rogacz haalt uit met een fantastische trap. Offor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Inworp. Carvalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chukwunyere rent richting de bal. Dodos onderschept slim de pass. Dodos geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMINENCE FC 17%, Smoking Boys 83%.
EMINENCE FC - Smoking Boys 2:0

46e minuut.
Atuegbu probeert naar een medespeler te passen. Choji is nu in balbezit. Rogacz verovert de bal door een tackle van achteren. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Dodos speelt de bal door. Rogacz rent richting de bal. Madu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rogacz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dodos neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Rogacz haalt uit met een fantastische trap. Offor speelt de bal door. Dodos kopt de bal weg. Rogacz is nu in balbezit. Rogacz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Smoking Boys 3:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guizzari komt het veld opgelopen. Poisson komt het veld opgelopen. Lylyk komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Emigo is nu in balbezit. Emigo geeft een hoge lob. Inworp. Guizzari met een snelle inworp. Kolumbić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lylyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lylyk met een sublieme pass. Poisson is nu in balbezit. Poisson schiet op doel. Na een snelle pass probeert Monye de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Smoking Boys 4:0

72e minuut.
Guizzari bereikt de bal nog maar net als eerste. Guizzari passt de bal zonder na te denken. Poisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Poisson haalt uit met een fantastische trap. Monye probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Dodos passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kolumbić de bal. Poisson rent richting de bal. Poisson schiet op doel. Offor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Smoking Boys 5:0

74e minuut.
Choji met een sublieme pass. Atuegbu heeft problemen om de bal te vangen. Choji rent richting de bal. Poisson onderschept slim de pass. Poisson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kolumbić is nu in balbezit. Kolumbić geeft een hoge lob. Poisson heeft problemen om de bal te vangen. Dodos rent richting de bal. Dodos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Guizzari passt de bal met de wreef. Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolumbić met een sublieme pass. Klungelig pakt Poisson de bal. Poisson draait met de bal, schiet en ... Offor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Kolumbić krijgt zijn hoofd ertegen. Offor speelt de bal door. Lylyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Poisson de bal. Poisson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Monye passt de bal in één keer door. Kolumbić probeert de bal aan de voet te houden. Kolumbić passt de bal zonder na te denken. Poisson bereikt de bal nog maar net als eerste. Poisson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
EMINENCE FC - Smoking Boys 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: EMINENCE FC 13%, Smoking Boys 87%.
EMINENCE FC - Smoking Boys 6:0