Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VNSuperStar Athlone Town A.F.C.
new Tactiek 5-3-2 * CHAMPION
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.8 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten solid
poor Passen good
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
MacDowall bereikt de bal nog maar net als eerste. Butorac is nu in balbezit. Butorac geeft de bal voor. Klungelig pakt MacDowall de bal. MacDowall geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Crespo geeft een lange en hoge pass. Rudonjić rent richting de bal. Rudonjić passt de bal in één keer door. Terryan rent richting de bal. Terryan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rudonjić verovert de bal door een tackle van achteren. Rudonjić speelt de bal door. Vargas is nu in balbezit. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Athlone Town A.F.C. 0:1

19e minuut.
Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzini geeft de bal voor. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas haalt uit met een fantastische trap. McNally probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Rudonjić geeft een lange en hoge pass. Daar is Bryk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan schiet op doel. McNally werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Athlone Town A.F.C. 0:2

29e minuut.
Campbell speelt de bal door. Murdzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. McNally maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Education met een sublieme pass. Rudonjić speelt de bal door. Vargas rent richting de bal. Vargas schiet op doel. McNally maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Athlone Town A.F.C. 0:3

40e minuut.
Fitzgibbon geeft een lange en hoge pass. Baert kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mazzini de bal onder controle te krijgen. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan schiet op doel. McNally kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rudonjić is nu in balbezit. Butorac is nu in balbezit. Rudonjić onderschept slim de pass. Rudonjić geeft de bal voor. Terryan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
MacDowall bereikt de bal nog maar net als eerste. MacDowall passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bryk de bal. Terryan rent richting de bal. Terryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. McNally probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Athlone Town A.F.C. 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 75%, Athlone Town A.F.C. 25%.
VNSuperStar - Athlone Town A.F.C. 0:4

46e minuut.
Bazela komt het veld opgelopen. Lala komt het veld opgelopen. Scharf komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Scharf is nu in balbezit. Lala geeft een lange en hoge pass. Vargas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Terryan de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Maida passt de bal in één keer door. Lala is nu in balbezit. Lala probeert naar een medespeler te passen. Terryan rent richting de bal. Terryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Athlone Town A.F.C. 0:5

51e minuut.
Doeltrap. McNally trapt de bal weg van het doel. Lala kopt de bal weg. Vargas rent richting de bal. Vargas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Education rent richting de bal. Bazela onderschept slim de pass. Bazela met een sublieme pass. Terryan is nu in balbezit. Terryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bazela met een snelle inworp. Lala bereikt de bal nog maar net als eerste. Lala geeft de bal voor. Terryan is nu in balbezit. Terryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Baert met een snelle inworp. Klungelig pakt Lala de bal. Lala met een sublieme pass. Terryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Terryan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Daar is Murdzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasinowski geeft een lange en hoge pass. Bazela geeft een lange en hoge pass. Terryan rent richting de bal. Terryan schiet op doel. McNally kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
VNSuperStar - Athlone Town A.F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VNSuperStar 65%, Athlone Town A.F.C. 35%.
VNSuperStar - Athlone Town A.F.C. 0:6