Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miłe Szable DieKickers
Normal Tactiek imperia
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 29.7
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Peijnenburg geeft de bal voor. Bujnowski kopt de bal weg. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski schiet op doel. Mytnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:1

2e minuut.
Mijal speelt de bal door. Tustanowski heeft problemen om de bal te vangen. Galuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański heeft problemen om de bal te vangen. Wilkojański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wilkojański probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bujnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bujnowski passt de bal met de wreef. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Bujnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peijnenburg geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Grzybowski de bal onder controle te krijgen. Bujnowski is nu in balbezit. Bujnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:2

32e minuut.
Ergüneş speelt de bal door. Daar is Bujnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzybowski rent richting de bal. Bujnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bujnowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Ördekçioğlu geeft de bal voor. Peijnenburg rent richting de bal. Peijnenburg passt de bal zonder na te denken. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mytnik trapt de bal weg. Ergüneş speelt de bal door. Bujnowski speelt de bal door. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:3

43e minuut.
Peijnenburg passt de bal zonder na te denken. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski is nu in balbezit. Bujnowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miłe Szable 55%, DieKickers 45%.
Miłe Szable - DieKickers 0:4

46e minuut.
Duarte komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Tustanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ergüneş verovert de bal door een tackle van achteren. Ergüneş probeert naar een medespeler te passen. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:5

59e minuut.
Miszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Miszewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ergüneş met de inworp. Wilkojański geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:6

65e minuut.
Doeltrap. Mytnik trapt de bal weg van het doel. Ergüneş geeft een lange en hoge pass. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ergüneş geeft een lange en hoge pass. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski geeft een lange en hoge pass. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:7

67e minuut.
Tustanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bujnowski met een sublieme pass. Wilkojański bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:8

69e minuut.
Bujnowski passt de bal met de wreef. Ergüneş is nu in balbezit. Ergüneş passt de bal in één keer door. Wilkojański rent richting de bal. Wilkojański haalt uit met een fantastische trap. Mytnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:9

70e minuut.
Mijal passt de bal in één keer door. Kupcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkojański tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wilkojański krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tustanowski geeft een lange en hoge pass. Białostocki is nu in balbezit. Kupcik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupcik krijgt een gele kaart. Białostocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Białostocki met een snel genomen vrije trap. Bujnowski is nu in balbezit. Bujnowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:10

81e minuut.
Köymen rent richting de bal. Pisula is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Köymen. Köymen krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Galuska is nu in balbezit. Wilkojański verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkojański passt de bal in één keer door. Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski draait met de bal, schiet en ... Mytnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Grzybowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peijnenburg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bujnowski rent richting de bal. Bujnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miłe Szable - DieKickers 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miłe Szable 75%, DieKickers 25%.
Miłe Szable - DieKickers 0:11