Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Żrące Wilczki TikiTaka
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 35.2
slecht Schieten redelijk
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Bartnicki probeert naar een medespeler te passen. Del Cid kopt de bal weg. Semrau heeft problemen om de bal te vangen. Çiftelli is nu in balbezit. Çiftelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Del Cid passt de bal met de wreef. Pipzović rent richting de bal. Pipzović probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Javelidze de bal. Javelidze schiet op doel. Bartnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çiftelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftelli draait met de bal, schiet en ... Bartnicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Wilczki - TikiTaka 0:1

4e minuut.
Woroniecki is nu in balbezit. Woroniecki probeert naar een medespeler te passen. Del Cid probeert de bal aan de voet te houden. Javelidze rent richting de bal. Javelidze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Miłowski speelt de bal door. Filanowskii rent richting de bal. Guedes verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Javelidze is nu in balbezit. Çiftelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Javelidze rent richting de bal. Çiftelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çiftelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Wilczki - TikiTaka 0:2

11e minuut.
Del Cid bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragon verovert de bal door een tackle van achteren. Dragon speelt de bal door. Filanowskii is nu in balbezit. Filanowskii haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Del Cid geeft een lange en hoge pass. Pipzović kopt de bal weg. Daar is Çiftelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Javelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Javelidze schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Pipzović heeft problemen om de bal te vangen. Pipzović speelt de bal door. Szawica is nu in balbezit. Javelidze verovert de bal door een tackle van achteren. Javelidze haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Javelidze rent richting de bal. Zassowski rent richting de bal. Javelidze onderschept slim de pass. Javelidze haalt uit met een fantastische trap. Bartnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Wilczki - TikiTaka 0:3

32e minuut.
Pipzović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sieniuta de bal. Javelidze rent richting de bal. Javelidze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Wilczki - TikiTaka 0:4

41e minuut.
Zassowski rent richting de bal. Çiftelli onderschept slim de pass. Çiftelli passt de bal met de wreef. Javelidze is nu in balbezit. Javelidze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Çiftelli is nu in balbezit. Çiftelli passt de bal zonder na te denken. Javelidze rent richting de bal. Javelidze draait met de bal, schiet en ... Bartnicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Wilczki - TikiTaka 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żrące Wilczki 66%, TikiTaka 34%.
Żrące Wilczki - TikiTaka 0:5

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Javelidze de bal onder controle te krijgen. Pipzović is nu in balbezit. Pipzović geeft een hoge lob. Javelidze bereikt de bal nog maar net als eerste. Javelidze draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berrazueta komt het veld opgelopen. Střelenský komt het veld opgelopen. Aquilante komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Del Cid geeft een lange en hoge pass. Semrau probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Střelenský de bal onder controle te krijgen. Střelenský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Wilczki - TikiTaka 0:6

84e minuut.
Zassowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobrovolski de bal. Filanowskii bereikt de bal nog maar net als eerste. Filanowskii haalt uit met een fantastische trap. Kronďák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Żrące Wilczki - TikiTaka 1:6

85e minuut.
Filanowskii passt de bal zonder na te denken. Střelenský is nu in balbezit. Zassowski is nu in balbezit. Střelenský verovert de bal door een tackle van achteren. Střelenský schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Żrące Wilczki 68%, TikiTaka 32%.
Żrące Wilczki - TikiTaka 1:6