Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.Univ.Craiova WALLACHIA
Nicolo Napoli Tactiek univ
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
66.2 gemiddelde waardering 63.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


2e minuut.
Doeltrap. Lazăr trapt de bal weg. Abou Ziad kopt de bal weg. Doldán heeft problemen om de bal te vangen. Doldán geeft een hoge lob. Palojoki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Doldán passt de bal met de wreef. Giacometti geeft een lange en hoge pass. Stoian is nu in balbezit. Stoian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - WALLACHIA 1:0

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giacometti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Nachteule, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doldán rent richting de bal. Doldán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Nachteule kopt de bal weg. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje speelt de bal door. Klungelig pakt Fedor de bal. Fedor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Giacometti geeft een hoge lob. Doldán kopt de bal weg. Pajukoski heeft problemen om de bal te vangen. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Margeirsson rent richting de bal. Torje speelt de bal door. Pasture speelt de bal door. Tica is nu in balbezit. Tica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Ağrıyan de bal onder controle te krijgen. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha passt de bal zonder na te denken. Abou Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou Ziad schiet op doel. Palojoki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Giacometti geeft een hoge lob. Pajukoski probeert de bal met de borst te controleren. Nachteule is nu in balbezit. Abou Ziad verovert de bal door een tackle van achteren. Abou Ziad schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 50%, WALLACHIA 50%.
F.C.Univ.Craiova - WALLACHIA 1:0

46e minuut.
Tălpaciu met een sublieme pass. Giacometti rent richting de bal. Giacometti passt de bal met de wreef. Stoian bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoian geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stoian is nu in balbezit. Ruciński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stoian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stoian neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Palojoki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - WALLACHIA 2:0

48e minuut.
Fedor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bătrânu. Fedor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasture met een snel genomen vrije trap. Torje bereikt de bal nog maar net als eerste. Torje geeft een lange en hoge pass. Fedor springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tica maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Univ.Craiova - WALLACHIA 2:1

51e minuut.
Ağrıyan geeft de bal voor. Inworp. Pasture zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torje geeft een hoge lob. Fedor krijgt zijn hoofd ertegen. Lazăr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Margeirsson verovert de bal door een tackle van achteren. Margeirsson passt de bal met de wreef. Doldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Doldán geeft een lange en hoge pass. Stoian krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kmita komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tica rent richting de bal. Klungelig pakt Tica de bal. Ağrıyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ağrıyan krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Margeirsson is nu in balbezit. Tica onderschept slim de pass. Kmita rent richting de bal. Kmita schiet op doel. Stefanescu-Prodanovici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pasture is nu in balbezit. Pasture passt de bal in één keer door. Tica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tica draait met de bal, schiet en ... Lazăr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C.Univ.Craiova - WALLACHIA 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Univ.Craiova 51%, WALLACHIA 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C.Univ.Craiova - WALLACHIA 2:2